Skip to main content

Avantaje pentru companie

Cumpărături și tranzacții în siguranță Beneficiați de protecție sporită atunci când cumpărați bunuri și servicii sau efectuați tranzacții online. Procesele de autentificare și autorizare sunt securizate prin utilizarea unor dispozitive hardware (token) personalizate pentru fiecare client.
Asistență în caz de phishing Vă oferim sfaturi utile pentru a preveni posibile fraude și va sprijinim în cazul în care sunteți țintă unui atac de phishing.
Asistență non-stop Puteți efectua tranzacții și noaptea sau în weekend, având astfel acces la conturi oricând și oriunde în lume. În orice situație, va puteți baza pe asistență telefonică non-stop.

Siguranța tranzacțiilor dumneavoastră, o prioritate maximă pentru noi

La Raiffeisen Bank, tranzacțiile dumneavoastră sunt protejate. Beneficiați de protecție sporită în activitatea dumneavoastră tranzacțională urmând sugestiile noastre privind prevenirea eventualelor atacuri malițioase.
 
Va invităm să vizionați aici un scurt material video care subliniază importantă securității datelor și protejării tranzacțiilor bancare, reamintind câteva măsuri simple, dar foarte eficiente, care scad riscul infracțiunilor la care sunteți expuși din zona online.

Situații de securitate

Bunurile necesare companiei dumneavoastră pot fi procurate rapid și în siguranță.

Vă punem la dispoziție un set de măsuri necesare în cazul tentativelor de fraudă.

Siguranța tranzacțiilor reprezintă pentru Raiffeisen Bank o prioritate maximă. Serviciul de Internet banking, Raiffeisen Online, încorporează cele mai moderne și mai sigure tehnologii anti-fraudă.

Achizițiile efectuate pe internet sunt întotdeauna protejate de Raiffeisen Bank. Bunurile necesare companiei dumneavoastră pot fi procurate rapid, fără niciun risc, în condițîi de siguranță maximă, datorită unei noi tehnologii dezvoltate de Visa Internațional și pusă la dispoziție de Raiffeisen Bank. 

Vă asigurăm că Raiffeisen Bank are pregătit un set de măsuri rapide pentru blocarea tentativelor de fraudă online, intervenind prompt pentru limitarea efectelor și dezactivarea cât mai rapidă a acestora.

În sprijinul dumneavoastră

Contacte utile

Vă stăm la dispoziție cu informații și asistență personalizată.

Agenții

Vă stăm la dispoziție în rețeaua noastră de agenții și centre regionale.