Skip to main content
Smart Market corporatii

Smart Market Corporații

Nevoi de business

Cresterea vanzarilor si cresterea cifrei de afaceri!

Profitati din plin de o noua oportunitate de extindere a vanzarilor companiei dumneavoastra! Platforma Smart Market de la Raiffeisen Bank va deschide o piata noua catre portofoliu de clienti Raiffeisen Bank. In plus, aveti la dispozitie instrumente de management a propriilor campanii si raportari care va ajuta sa luati decizii rapide care va sunt utile in strategia de vanzari.

Avantaje pentru companie

Noul canal de vanzari online, gratuit!

Profitati de aplicatia Smart Market pentru a va extinde strategia de marketare. In acelasi timp, aveti oportunitatea de a expune clientilor diferite tipologii de campanii atractive si relevante prin care va puteti creste vanzarile.

Gama variata de campanii si recompense

Gestionarea campaniilor de marketing nu a fost niciodata mai usoara: solutii de cashback, vouchere de discount in lei, optiuni de ofertare cu produse gratuite, acordare de premii. Le accesati in functie de strategia de business si de vanzare a afacerii dumneavoastra. 

Monitorizarea campaniilor

Dispuneti de tool-uri si solutii de inteligenta artificiala care va ajuta sa reactionati corect la aceasta piata. Veti putea obtine si modele statistice, pentru maximizarea vanzarilor, si personalizarea ofertelor in functie de clientii tintiti. Astfel, va puteti  crea singuri campaniile si monitoriza in orice moment rezultatele!

Caracteristicile serviciului

Descriere

Aplicatie digitala cu acces securizat, non-stop, din tara sau din strainatate.

Smart Market

Platforma electronica de Smart Market faciliteaza accesul companiilor la o piata calitativa si matura oferindu-le tool-uri digitale avansate de comunicare si marketare a acestui portofoliu.

Cum puteți achiziționa serviciul

Foarte simplu!

Trimiteti-ne chiar acum o solicitare cu datele dumneavoastra si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Accesati formularul online aici.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Valoare prin servicii de calitate

Raiffeisen Bank investeste constant in calitatea si diversificarea functionalitatilor din cadrul aplicatiilor electronice si ramane la dispozitia clientilor sai prin echipa dedicata pentru asistenta post-achizitie.

Responsabil de relatie si specialist de produs

Echipa noastra de specialisti bancari va sta la dispozitie inca de la inceputul colaborarii. La Raiffeisen Bank, beneficiati de Responsabil de relatie dedicat si specialisti de produs dedicati.