Skip to main content
Constructii

Construcții

Soluții financiare la cheie pentru afacerile din infrastructura:

  • Linii de credit pentru capital de lucru
  • Linii de emitere scrisori de garanție și acreditive
  • Cash Management
  • Produse de trezorerie
  • Pachete de beneficii pentru angajați

Nevoi de business

Infrastructura și construcțiile joacă un rol foarte important în creșterea economică globală, în dezvoltarea economică a României. Având peste 10 ani de experiență solidă în sectorul construcțiilor, reușim să oferim, printr-un departament specializat, un portofoliu diversificat de produse pentru toate sectoarele din acest domeniu - de la producători de materiale de construcții, construcții civile și industriale, până la zona de infrastructură.

Înțelegând specificul afacerilor din acest sector, provocările și oportunitățile, oferim soluții personalizate pentru finanțarea proiectelor, printr-un mix inteligent între facilități de credit din și în afara bilanțului. În plus, oferim o gamă largă de soluții de cash management și produse de trezorerie.

Angajamentul nostru este să construim relații pe termen lung cu clienții noștri, să le oferim sprijin să-și dezvolte afacerile și să devina jucători de top în piață în care activează.

Soluții pentru sectorul construcțiilor

Vă oferim soluții de finanțare pentru nevoile curente ale companiei - plata furnizorilor, a salariilor sau a datoriilor către bugetul statului.

Vă oferim garanția primirii contravalorii mărfurilor livrate, a serviciilor prestate sau a lucrărilor efectuate.

Vă susținem activitatea zilnică de gestionare a lichidităților prin plăți, încasări, prin soluții complexe și flexibile de facilitare a tranzacțiilor.

Vă oferim soluții de plasament adaptate politicii de investiții a companiei pe care o reprezentați.

Sprijinim companiile în alegerea soluțiilor optime de finanțare pentru proiectele de construcții, achiziții de spații, și proiecte Greenfield.

În sprijinul dumneavoastră

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu informații și sfaturi utile la adresa de e-mail irina.danis@raiffeisen.ro.