Skip to main content
R-flex corporatii

Platforma de schimb valutar R-Flex

O platformă digitală de negociere a cursului valutar pentru corporații!

Alegeți acum să utilizați cea mai nouă platformă de schimb valutar, R-Flex, și puteți beneficia de cel mai bun curs de schimb. R-Flex este o platformă modernă web-based, modulară și personalizabilă, care încorporează elemente de înaltă securitate, garantând maximă siguranță în tranzacții.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Servicii sigure și rapide, cu valoare adăugată

Automatizarea și securizarea fluxului de plăți prin crearea unei interfețe compatibile cu sistemele de contabilitate și import de fișiere de plăți. Acces la fondurile disponibile din mai multe conturi, un avantaj definitoriu pentru aplicații bancare, tranzacții bancare și servicii bancare moderne.

Echipa suport dedicată

Echipa noastră de specialiști bancari vă stă la dispoziție încă de la începutul relației cu Raiffeisen Bank.

Cu R-Flex, fluctuația valutară nu afectează lichiditatea companiei.

Profitați din plin de noua platfoma de negociere a cursului de schimb valutar pentru companii. Fie că vreți să schimbați o suma mică pentru o plată recurentă, fie că vă propuneți o investiție pentru dezvoltarea afacerii, R-Flex se vă dovedi platforma digitală potrivită pe care să o integrați în businessul de zi cu zi.

Vă veți convinge de la prima logare!

Avantaje pentru companie

Siguranța datelor

Platforma digitală de negociere a cursului valutar R-Flex răspunde nevoii concrete de securitate a informației începând de la logare: acesta se realizează prin autentificare cu 3 factori.

Informație ușor de organizat

Aplicația de negociere a cursului valutar, R-Flex vă permite să vă organizați informația în așa fel încât să luați ușor deciziile de tranzacționare. Astfel, platforma R-Flex a fost optimizată pentru a pune în fața dumnevoastră, pe același ecran, toate datele necesare!

Acces în timp real la rapoarte

Platforma se poate accesa de la orice computer conectat la Internet și prin setarea notificărilor puteți decide când este momentul optim să accesați informația din aplicația de negociere a cursului valutar, R-Flex.

Do it yourself!

Aveți vizibilitate asupra tuturor conturilor curente deschise la bancă și asupra disponibilului. Sunteți în avantaj și pentru că actualizarea soldurilor și a istoricului tranzacțiilor se realizează la 60 sec.

Totul despre R-Flex:

R-Flex este o platformă modernă web-based, modulară și personalizabila, care încorporează elemente de înaltă securitate, garantând maximă siguranță în tranzacții. În plus, oferă antreprenorilor o flexibilitate în utilizare pe care nicio alta experiență de negociere a cursului valutar nu o poate oferi.

Platforma R-Flex

Log in aici .

Ghid utilizare

Varianta în română R-FLEX-Ghid-Utilizare.pdf
Varianta în engleză R-FLEX-User-Guide.pdf

Cum puteți achiziționa serviciul?

Ne contactați ușor

Trimiteți chiar acum o solicitare la r-flex@raiffeisen.ro și vă vom contacta în cel mai scurt timp.