Skip to main content
Comert si bunuri de larg consum

Comerț și bunuri de larg consum

Produse și servicii bancare pentru toate nevoile:

  • Managementul lichidităților
  • Acceptare la plată prin card bancar
  • Finanțări pe termen scurt
  • Finanțări pe termen mediu și lung
  • Trezorerie și piețe de capital

În sprijinul dumneavoastră

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu informații și sfaturi utile la adresa de e-mail: alexandra.arsene@raiffeisen.ro.

Expertiza noastră în sectorul de comerț

În sprijinul companiilor din comerț și bunuri de larg consum

România reprezintă a doua mare piață de consum din regiune, acoperind toate tipurile de consumatori existente pe piețele dezvoltate. Având în vedere importanța acestui sector, am dezvoltat în timp și prin comunicarea cu clienții noștri, acel tip de expertiză relevantă pentru afacerile din zona de comerț.

Cei peste 14 de ani de experiență în această industrie ne-au oferit cunoștințele necesare pentru a crea produse și servicii inovatoare care să răspundă riscurilor și oportunităților din acest sector, oferind soluții personalizate clienților noștri locali sau multinaționali, activi în piața de comerț și bunuri de larg consum.

Produsele și serviciile noastre sunt destinate companiilor care activează în următoarele sectoare: comerțul cu amănuntul (produse alimentare și băuturi, îmbrăcăminte și încălțăminte, electrocasnice, accesorii, cosmetice, produse de îngrijire personală, de lux și bijuterii), producția și distribuția bunurilor de larg consum.

Soluții dedicate

Vă punem la dispoziție o gamă completă de produse și servicii, adaptate pentru nevoile fiecărui sector:

- Soluții pentru managementul lichidităților;

- Servicii de acceptare la plata prin card bancar (prin EPOS și prin E-Commerce);

- Soluții de finanțare pe termen scurt pentru nevoile de capital de lucru și pentru activitatiile ce oferă valoare adăugată (pe întregul flux comercial) – de exemplu credite de tip "revolving", factoring, finanțarea comerțului structurat;

- Finanțare pe termen mediu și lung pentru nevoile de investiții, aranjare și coordonare de credite sindicalizate;

- Soluții de trezorerie și piețe de capital cu facilități la trading-ul valutar, instrumente de acoperire a riscului ce derivă din fluctuațiile ratei dobânzii și cursului de schimb (hedging) precum și alternative de investiții personalizate.