Skip to main content
Solutii tip Payment Factory

Soluții de tip Payment Factory

Companiile care se confruntă cu gestionarea volumelor mari de tranzacții au la dispoziție o soluție eficientă de tranzacționare de tip Payment Factory, care acoperă o gamă largă de modalități de plată și oferă un nivel ridicat de securizare și de control al informațiilor financiare.

Control, securizare și administrare eficientă a tranzacțiilor

Payment Factory oferă o gamă largă de modalități de plată, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărei companii. Indiferent dacă este vorba despre transferuri bancare, carduri de credit sau alte metode de plată, această soluție poate gestiona cu ușurință volumul mare de tranzacții, permițându-vă să economisiți timp și efort.

Un alt aspect important al acestei soluții este nivelul ridicat de securizare și control al informațiilor financiare pe care îl oferă. Payment Factory implementează protocoale de securitate robuste pentru a proteja datele sensibile și pentru a preveni orice potențială fraudă. Prin intermediul acestei soluții, veți avea acces la instrumente avansate de monitorizare și raportare, care vă permit să verificați și să urmăriți tranzacțiile în timp real, asigurându-vă astfel că toate operațiunile financiare sunt gestionate în mod eficient și în conformitate cu politicile și procedurile interne.

Avantaje pentru companie

Decizii financiare corecte Beneficiați de plasarea și utilizarea fondurilor disponibile prin externalizarea plăților către Raiffeisen Bank. Soluțiile de Internet și Home banking joacă un rol central în preluarea tranzacțiilor din sistemele contabile în formate acceptate național și internațional. Toate operațiunile de tranzacționare online sunt bazate pe informații actualizate la nivelul Grupului.
Maximizarea fluxurilor de lichidități Aveți acces la informații în mod centralizat, oferind o bază reală și solidă pentru decizii de afaceri privind maximizarea fluxurilor de lichidități zilnice prin operațiuni de tranzacționare online.
Reducerea costurilor Dețineți posibilitatea standardizării, automatizării și implementării unui sistem eficient de plăți (direct din sistemul contabil), obținerea unor condiții avantajoase pentru companie prin creșterea volumelor tranzacționale și reconcilierea automată a extrasului de cont prin aceste operațiuni de tranzacționare online.
Risc operațional scăzut Vă bucurați de reducerea riscului operațional prin eliminarea intervenției manuale și procesarea rapidă și eficientă a fișierelor de plăți pentru grupurile de companii cu trezorerie centralizată. Obțineți transparență prin multiple opțiuni de realizare și vizualizare a operațiunilor de tranzacționare online între partenerii din Grup.

Totul despre soluții de tip Payment Factory:

Soluție complexă de tranzacționare electronică, adaptată fiecărui model de business, care acoperă o gamă largă de tipuri de plăți și care poate susține volume semnificative de operațiuni bancare.

Funcționalități

Automatizare a fluxului de operațiuni financiare și reconciliere automată cu extrasul de cont;
Acces centralizat la conturile companiilor din grup prin aceste operațiuni de tranzacționare online;
Posibilitatea de a planifica plățile, prin funcționalitățile de plăți recurente și de programare la o dată aleasă.

Documente utile

Accesați pagina Documente utile.

Cum puteți achiziționa serviciul?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați, care vă pune la dispoziție o ofertă personalizată. 

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Servicii sigure și rapide

Soluții flexibile, personalizate, care susțin simplificarea fluxului operațiunilor financiare și reducerea riscului operațional.
Acces la infomatii în mod centralizat - o bază reală și solidă pentru decizii de afaceri privind maximizarea fluxurilor de lichidități zilnice.

Valoare prin servicii de calitate

Raiffeisen Bank investește constant în calitatea și diversificarea serviciilor din portofoliu. O echipa dedicată este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru suport și implementare.