Skip to main content
Admitere la tranzactionare

Admitere la tranzacționare

Păstrați controlul pe termen lung

Serviciu destinat companiilor mature, cu o dispersie substanțială a acționariatului, bine poziționate pe piață, cu o libertate mai mare de mișcare în atragerea unor finanțări și structuri de management mature.

Avantaje pentru companie

Fonduri sporite Aveți posibilitatea de a atrage în viitor fonduri de la un număr sporit de investitori, necesare dezvoltării - fie organice, fie prin achiziții.
Repere sigure pe piață de capital Vă oferim un reper sigur pe piață de capital pentru valoarea companiei, în eventualitatea unui exit al acționarilor existenți.
Accese facil la resurse de finanțare Dețineți posibilitatea de a apela la noi infuzii de capital prin oferte publice ulterioare și acces mai facil la alte resurse de finanțare.
Motivarea managementului și salariaților Beneficiați de un colectiv motivat, prin acordarea unor pachete de acțiuni managementului și salariaților prin serviciul Admitere la tranzacționare.
Beneficii de imagine Vă bucurați de notorietate și vizibilitate crescute ale companiei în rândul partenerilor de afaceri și clienților, beneficiind de atenția acordată de investitori și de analiști.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Responsabil de relație dedicat

La Raiffeisen Bank beneficiați de un responsabil de relație dedicat, încă de la începutul relației cu banca.

Consultanță personalizată în funcție de nevoi

Echipa de profesioniști a Departamentului Investment Banking beneficiază de o vastă experiență în structurarea și intermedierea tranzacțiilor, acumulată prin participarea la cele mai importante tranzacții realizate pe piață românească de capital.

Raiffeisen Bank va pregăti și coordona întregul proces de Admitere la tranzacționare, pentru o execuție eficientă. Serviciile oferite de Raiffeisen Bank includ:

Sprijin în pregătirea companiei pentru listarea la bursă;Pregătirea documentelor solicitate de instituțiile pieței de capital conform legislației în vigoare;

Roadshow;

Executarea tuturor demersurilor pentru admiterea la tranzacționare;

Menținerea comunicării cu instituțiile pieței de capital pe toată durata procesului;

Raiffeisen Bank a fost Lead Manager al Sindicatului care a intermediat listarea Fondului Proprietatea pe Bursă de Valori București, cea mai mare listare pe piață de capital românească (ianuarie 2011).

În sprijinul dumneavoastră

Încă nu ați găsit produsul de care aveți nevoie?

Mai multe despre produsele noastre de Investment Banking.

Doriți să listați compania la bursă?

Experții noștri vă susțin intenția

Caracteristicile serviciului

Descriere

În cazul în care serviciul Admitere la tranzacționare se realizează fără derularea unei oferte publice, această se realizează pe baza unui prospect de admitere la tranzacționare aprobat de ASF.Listarea se poate face la Bursă de Valori București, eventual și la Bursă de Valori din Londra prin emiterea de certificate globale de depozit (global depository receipts) sau la alte burse de valori.Marketing: Roadshow în principalele orașe europene.Procesul de Admitere la tranzacționare poate dura până la 6-8 luni.

Cum puteți achiziționa serviciul?

Simplu și eficient

Vă invităm să ne contactați în cadrul Departamentului de Investment Banking, la adresa de email: investmentbanking@raiffeisen.ro, pentru serviciul Admitere la tranzacționare.