Skip to main content

Overdraft pentru corporații

Finanțarea activității curente

Pentru fluidizarea fluxului de numerar sau pentru a preîntâmpina nevoile curente de capital de lucru, companiile pot alege creditul pe termen scurt de tip overdraft, acordat în contul curent. Astfel, compania pe care o reprezentați are la dispoziție fluxurile de numerar necesare acoperirii perioadei dintre plata datoriilor pe termen scurt și realizarea activelor curente.

Nevoi de business

Cu toții știm că, în lumea afacerilor, există momente când trebuie să facem față unor nevoi urgente de lichidități, iar overdraft-ul poate fi o soluție temporară pentru a ne asigura că navigăm cu succes prin aceste perioade.

Gestionarea cu înțelepciune a unui overdraft poate fi cheia succesului pe termen lung și poate deschide noi oportunități de creștere și dezvoltare pentru orice companie.

Avantaje

Structura flexibilă Utilizarea din limita aprobată se poate realiza oricând pe perioada de valabilitate a facilitații, fără prezentarea de documente justificative. Rambursarea se face direct prin sumele încasate în contul curent al companiei.
Caracter revolving Sumele rambursate pot fi reutilizate, pe întreaga perioadă de valabilitate a facilitații.
Opțiuni multiple Soluție multi-valută, multi-produs și/sau multi-împrumutat, compania putând astfel să aleagă opțiunile care îi favorizează activitatea curentă.

Totul despre overdraft pentru corporații:

Linie de credit cu o limită aprobată, acordată companiei în contul curent.

Obiectul facilitații: finanțarea activității curente a împrumutatului;
Perioada de creditare: 12 luni de la data acordării;
Utilizare: oricând, pe perioada de valabilitate a facilitații;
Rambursare: oricând, pe perioada de valabilitate a facilitații; fiecare încasare în contul curent al companiei va conduce la rambursarea facilitații pe fiecare cont denominat în moneda utilizării.

Rata dobânzii penalizatoare

Rata dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate facilitățile de credit și toate valutele în care este denominata facilitatea, așa cum este aceasta revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține overdraft pentru corporații?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat, iar acesta vă va pune la dispoziție o ofertă personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta specialiștii din cadrul Departamentului Finanțarea Bilanțului, la adresa corploans@raiffeisen.ro.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță personalizată

Echipa noastră de consultanți bancari vă stă la dispoziție încă de la intrarea în relația cu banca, pentru alegerea soluției potrivite de finanțare și/sau garantare.

În sprijinul dumneavoastră

Încă nu ați găsit produsul dorit?

Mai multe despre soluțiile noastre de finanțare.

Căutați soluții pentru a asigura capital de lucru?

Expertiză și profesionalismul specialiștilor noștri în corporate banking vă susțin intenția.