Skip to main content
Apple Pay corporatii

Apple Pay pentru corporații

Cu aplicația de plăți Apple Pay puteți efectua plăți instant la comercianți, direct cu telefonul mobil iPhone sau ceasul inteligent Apple Watch, fără taxe și comisioane.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Valoare prin servicii de calitate

Raiffeisen Bank investește constant în calitatea și diversificarea functionalitatilor din cadrul aplicațiilor electronice și rămâne la dispoziția clienților săi prin echipa dedicată pentru asistență post-achiziție.

Responsabil de relație și specialist de produs

Echipa noastră de specialiști bancari vă stă la dispoziție încă de la începutul colaborării. La Raiffeisen Bank, beneficiați de Responsabil de relație dedicat și specialiști de produs dedicați.

Plătiți contactless cu iPhone sau Apple Watch

Noul portofel digital de la Raiffeisen Bank disponibil acum și pentru companii oferă acces instant și rapid la fondurile de care are nevoie orice membru al echipei dumneavoastră pentru a efectua achiziții specifice nevoilor de business.

 

Avantaje pentru companie

Adăugați UȘOR cardurile în Apple Pay

Plătiți super rapid și comod cu orice card Raiffeisen Bank: deschideți aplicația Wallet, apăsați pe butonul “+” din colțul din dreapta sus și urmați instrucțiunile.

Plătiți SMART, cu Apple Watch

Plătiți oricând cu ceasul inteligent: deschideți aplicația Apple Watch pe telefon, selectați Wallet & Apple Pay, apăsați “Add Card” și urmați instrucțiunile.

Extrem de SIGUR

Orice tranzacție făcută cu Apple Pay este validată prin Touch ID sau Face ID, astfel plățile sunt super securizate.

Vedeți RAPID plățile

Plătiți smart cu Apple Pay și orice card Raiffeisen Bank, iar tranzacțiile apar instant în aplicație. Puteți vizualiza ultimele 10 plăți făcute prin Apple Pay.

Totul despre Apple Pay:

Aplicație digitală disponibilă gratuit, în limbile română și engleză, cu acces securizat, non-stop, din țară sau din străinătate.

Cum puteți accesa Apple Pay

Puteți utiliza Apple Pay cu iPhone sau Apple Watch și orice card contactless Raiffeisen Bank, fie debit sau credit. Pentru instalarea aplicației, aveți nevoie de un iPhone.

Cum folosiți Apple Pay?

Foarte simplu!

În funcție de modelul de telefon pe care îl folosiți și preferințe, vă autentificați prin Touch ID, Face ID sau parolă, apropiați iPhone-ul sau Apple Watch-ul de POS. La anumite POS-uri poate fi solicitată și introducerea codului PIN pentru cardul utilizat.

​Întrebări frecvente​

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate