Skip to main content
Concentrarea lichiditatilor

Concentrarea lichidităților

Soluția îmbunătățește fluxurile de lichidități, acomodând atât conturi deschise la Raiffeisen Bank Romania, cât și conturi deținute la alte bănci, prin transferul fondurilor în contul principal, gestionat la Raiffeisen Bank.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Ofertă personalizată

Vă punem la dispoziție soluția potrivită de concentrarea lichidităților (cash pooling), în linie cu nevoile, specificul companiei și al industriei în care activați.

Optimizarea fluxului de lichidități

Prin concentrarea fondurilor la Raiffeisen Bank, compania poate gestiona în mod centralizat orice flux de lichidități, eficientizând costurile asociate operațiunilor curente și veniturile din dobânzi.

Nevoi de business

Soluții complexe și personalizate de management al lichidităților

Instrumentul modern de cash management poate fi folosit de orice corporație sau grup care are conturi deschise fie la băncile din grupul Raiffeisen International, la alte bănci din Europa sau la bănci din România, inclusiv Trezoreria Statului. Soluția de cash pooling îmbunătățește fluxurile de numerar și lichidități, prin transferul fondurilor în contul principal al companiei, deschis la Raiffeisen Bank.

Avantaje pentru companie

Evitați riscul de neplată Evitați refuzul plăților din lipsă de fonduri că urmare a concentrării disponibilităților din multiple conturi, deschise pentru evidență la nivel de companie sau linii de business.
Optimizarea veniturilor din dobânzi Gestiunea centralizată a lichidităților asigură distribuirea optimă a fondurilor între companiile din grup, devenind premisă pentru plasamente eficiente.

Totul despre concentrarea lichidităților:

În timpul zilei, compania efectuează plăți folosind soldul conturilor cumulat, la nivel de grup.

La finalul zilei, veniturile din dobânzi sunt optimizate prin concentrarea fondurilor într-un cont principal.

În esență, concentrarea lichidităților ajută la simplificarea gestionării financiare și optimizează utilizarea banilor într-o organizație, asigurând astfel o mai bună stabilitate și eficiență a activităților.

 

Cum puteți achiziționa serviciul?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați.