Skip to main content
Investment banking

Investment banking

Solutii sigure pentru dezvoltarea companiei

Solutiile de Investment banking se adreseaza companiilor ai caror actionari doresc vanzarea unui pachet de actiuni, achizitia unei alte societati sau atragerea de capital in companie. Aceste tipuri de tranzactii pot fi realizate fie pe piata de capital fie in afara acesteia, in cadrul unor tranzactii private, cu investitori financiari sau strategici.

Avantaje pentru companie

Pozitionare favorabila pe piata Va bucurati de notorietate si vizibilitate crescute in randul partenerilor de afaceri si clientilor companiei, beneficiind de atentia acordata de investitori si de analisti.
Valoare corecta Piata de capital ofera un reper permanent pentru valoarea companiei.
Asistenta specializata Va punem la dispozitie servicii de consultanta bancara si asistenta specializata si experimentata.
Acces recurent la capital Aveti posibilitatea de a atrage in mod repetat fonduri de la o gama larga de investitori in scopul dezvoltarii companiei.
Finantare pentru dezvoltare Obtineti capital nou pentru cresterea si dezvoltarea mai rapida a companiei.

Soluții de Investment Banking

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Expertiza sectoriala

Experienta vasta a specialistilor Raiffeisen Bank acopera o gama larga de industrii: energie si utilitati, bunuri de consum, sectorul industrial, agricultura, institutii financiare, media, telecom, tehnologie etc.

Consultanta personalizata, in functie de nevoi

este format din specialisti care au condus sau au fost implicati in tranzactii de prim rang, atat in tara cat si in straintatate. Experienta in domeniu ne permite sa oferim servicii de cea mai inalta calitate in vederea maximizarii intereselor clientilor, intr-un mediu economic aflat intr-o continua schimbare.

Protectia investitorilor

Va invitam sa consultati informatii specifice privind Directiva MiFID ce vizeaza protectia investitorilor, in sectiunea:

Conformitate servicii financiare