Skip to main content
Sectoarele auto transporturi logistica si utilitati

Sectoarele auto, transporturi, logistică și utilități

În sprijinul dumneavoastră

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu informații și sfaturi utile la adresa de e-mail: cristina.olteanu@raiffeisen.ro.

Expertiză în auto, logistică, utilități

Raiffeisen Bank este recunoscută că fiind unul dintre jucătorii importanți pe piața corporativă și de investiții bancare din România. Împreună cu specialiștii din cadrul Raiffeisen Bank International și consilierii segmentului corporate din filialele locale, dispunem de o echipă puternică, atât la nivel local, cât și la nivel regional (Europa Centrală și de Est). Având în spate o echipă special dedicată sectoarelor de automobile, logistică și utilități, oferim atât consultanță financiară, cât și soluții personalizate companiilor din aceste industrii.

Echipa noastră de profesioniști înțelege provocările, incertitudinile și riscurile cu care se confruntă orice afacere. De aceea, Raiffeisen Bank oferă companiilor mari servicii de analiză și consultanță financiara cu privire la proiecte esențiale sau situații speciale, cât și servicii și produse care răspund direct nevoilor de finanțare, dezvoltare și gestiune a afacerilor. Indiferent de industria de activitate a companiei dumneavoastră, vă punem la dispoziție soluții inovatoare, personalizate și eficiente.

Industria auto

Suntem familiarizați cu competitivitatea și complexitatea ce caracterizează acest segment și știm că o legislație mai bună și un plan solid de investiții în infrastructură ar îmbunătăți semnificativ activitatea companiilor. Acesta este motivul pentru care una dintre preocupările noastre permanente este strategia ministerului de resort și impactul fiecărei decizii asupra acestui sector. Având experiență și cunoștințele necesare, putem să elaborăm soluții specifice, în funcție de evoluția pieței, a mediului economic și politic în care operați. Jucătorii de top din piața de transport feroviar de mărfuri și pasageri sunt clienții noștri, iar expertiza noastră include zona de transport rutier, aerian, fluvial și maritim, precum și serviciile poștale.

Logistică

Cu peste 10 ani de experiență în finanțarea unora din cele mai mari proiecte imobiliare din peisajul românesc, avem capacitatea de a acoperi toată gama de dezvoltări imobiliare: spații de birouri, centre comerciale și parcuri de retail, spații logistice și de depozitare, proiecte rezidențiale, hoteluri. Echipa noastră de experți înțelege în profunzime tendințele pieței și specificitatea fiecărui proiect și poate propune cea mai eficientă structură de finanțare pentru compania pe care o reprezentați.

Utilități

Clienții noștri sunt companiile de utilități, furnizori către consumatori individuali și industriali de gaze naturale, apă, salubritate și societăți de colectare. Oferim o gamă largă de produse și servicii, de la gestionarea și procesarea plăților naționale și internaționale până la soluții complexe de management al lichidităților și servicii speciale de încasare facturi, precum și de distribuție și colectare de numerar.

Transporturi

Experții noștri au o înțelegere detaliată a întregului lanț specific acestui segment - producători de automobile și vehicule, furnizorii acestora, precum și importatori și dealeri auto. Cunoscând specificul fiecărei componente din întregul lanț de valoare, precum și a interdependențelor dintre acestea, putem să identificăm soluții de finanțare în absolută coerență cu nevoile specifice companiei pe care o reprezentați, de la simplu la complex, acoperind întregul lanț de producție.

Soluții dedicate

Vă oferim soluții standard și complexe de cash management local și internațional.

Vă propunem multiple tipuri de finanțări și soluții de garantare destinate activității curente sau proiectelor de investiții.

Venim în sprijinul companiilor prin minimizarea impactului riscului de dobândă sau curs valutar asupra rezultatelor financiare.