Skip to main content
Corporatii tranzactii valutare

Tranzacții valutare

Susținere în administrarea cu succes a operațiunilor valutare

Pentru operațiunile de cumpărare și vânzare de valută ale companiei, Raiffeisen Bank oferă, prin serviciul de tranzacționare valutară, cele mai bune soluții de administrare a operațiunilor și a expunerilor la risc.

Avantaje pentru companie

Dealer dedicat companiei Beneficiați de un specialist în piețe financiare dedicat companiei pe care o reprezentați.
Conectare permanentă la piață Sunteți informați de către specialiștii noștri despre evoluțiile din piață care au impact asupra activității companiei pe care o reprezentați. Astfel, sunteți în măsură să luați deciziile potrivite la momentul oportun.
Consultanță în gestiunea riscurilor Vă protejăm compania împotriva evoluțiilor adverse ale pieței, prin soluțiile noastre de acoperire a riscului valutar.
Procesare simplă și rapidă în tranzacții Prin intermediul platformei R-Flex, dispuneți de cotații valutare competitive la un click distanță.

Totul despre majorarea de capital:

Descriere

Schimburi valutare negociate în piețele Spot și Forward, realizate la cotații competitive, pentru sume minime de 20.000 Euro în echivalent, telefonic sau prin intermediul platformei R-Flex, pentru sume minime de 1.000 RON în echivalent;

Buna execuție a ordinelor valutare la curs limitat, prin echipa noastră experimentată de dealeri interbancari; Condițiile de executare a tranzacțiilor de schimb valutar în baza ordinelor limita

Soluții diversificate de acoperire a riscului valutar prin intermediul strategiilor de tranzacționare la termen.

Cum puteți achiziționa serviciul?

Informații suplimentare, referitoare la acest tip de Tranzacții valutare va stau la dispoziție la numărul de telefon +4 021.306.1991 și pe e-mail, la adresa: treasury.sales@raiffeisen.ro, de luni până vineri, în intervalul orar 9 - 17.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Asistență personalizată pe nevoile companiei

Beneficiați de un dealer dedicat companiei pe care o reprezentați, pregătit să va ofere soluții de trezorerie personalizate în orice fel de operațiune de tranzacții valutare.

Cunoaștere a economiei și pieței locale de capital

Compania este informată în timp real cu privire la evoluțiile din piață cu potențial impact asupra intereselor sale. Expertiză noastră macroeconomică locală este recunoscută internațional.

Portofoliu diversificat de soluții

Aducem valoare adăugată unui număr mare de corporații locale, prin identificarea soluțiilor potrivite de acoperire a riscurilor specifice activității lor.  

Acoperire riscuri și management al lichidităților

Oferim soluții de plasament adaptate politicii de investiții a companiei, urmărind maximizarea randamentului în funcție de gradul de risc acceptat. 

În sprijinul dumneavoastră

Încă nu ați găsit produsul de care aveți nevoie?

Mai multe despre platforma Raiffeisen R-Flex

Doriți să evitați influența defavorabilă a cursului valutar?

Expertiza și profesionalismul specialiștilor noștri în corporate banking vă sprijină în găsirea soluției potrivite.