Skip to main content
Extindeti afacererea in afara tarii

Extindeți afacerea în afara țării

Lumea afacerilor se schimbă rapid, iar oportunitățile sunt globale. De aceea, vrem să vă sprijinim să ajungeți la clienți și parteneri din întreaga lume. Grupul Raiffeisen are o prezență solidă în Europa Centrală și de Est. Avem bănci locale, subsidiare și reprezentante în toate țările din regiune. Specialiștii noștri cunosc foarte bine mediul bancar și de afaceri local și vă pot ajuta să vă implementați strategia de extindere.

Nevoi de business

Vă oferim consultanță și sprijin financiar pentru a vă deschide o filială sau o reprezentanță în străinătate.

Vă ajutăm să găsiți parteneri de afaceri locali și să vă adaptați produsele și serviciile la nevoile lor.

Vă oferim acces la o rețea globală de bănci și instituții financiare.

Soluții recomandate

Grupul Raiffeisen are o prezență solidă în Austria și țările din Europa Centrală și de Est, acoperind întreaga regiune fie prin bănci locale, subsidiare sau reprezentanțe. Specialiștii Grupului cunosc foarte bine mediul local bancar și de afaceri și pot asigura suportul necesar pentru implementarea strategiei dumneavoastră.

Suntem convinși că, împreună, putem construi afaceri de succes în regiune. Ne bazăm pe experiența și expertiza noastră pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de business, indiferent de dimensiunea sau sectorul de activitate.

Oferim o gamă completă de produse și servicii bancare, de la finanțare și leasing, la factoring și scontare, precum și soluții de investiții și depozitare. De asemenea, avem o vastă experiență în creditarea proiectelor de dezvoltare, de investiții și de export și oferim o gamă de servicii de consultanță și suport pentru afaceri.

Suntem alături de dvs. în fiecare etapă a dezvoltării afacerii dvs. și vă oferim suportul de care aveți nevoie.