Skip to main content
Finantati achizitia unui activ

Finanțați achiziția unui activ productiv

  • Credit la termen din fonduri europene
  • Credit la termen pentru investiții
  • Co-finanțări din fonduri europene
  • Credit la termen Jeremie

Câștigați un avantaj competitiv

Achiziția unui activ nou, fie că este un spațiu de producție sau depozitare, un echipament sau utilaj, este o decizie importantă, care vă poate aduce un avantaj în fata competitorilor, ajutandu-vă să vă dezvoltați mai bine afacerea. Înțelegând importanța unei asemenea decizii, experții noștri vă sprijină în identifcarea soluțiilor de finanțare care să acopere în proporție de până la 85% din valoarea activului pe care vreți să-l achiziționați.

Totul despre achiziția unui activ productiv:

Perioada de finanțare se poate întinde până la 7 ani, iar garanția creditului constă în activul achiziționat și/sau instrumente de garantare oferite de instituții financiare locale sau internaționale, alte tipuri de garanții, după caz.

În ceea ce privește rambursarea, vă oferim varianta adaptată nevoilor dumneavoastră, cu opțiunea unui grafic cu rate egale sau inegale, în funcție de sezonalitatea activității, ciclul de exploatare sau poziția deținută de companie în procesul ei de dezvoltare.

Soluții recomandate

Finanțări acordate din fonduri pentru susținerea investițiilor provenite de la instituții financiare internaționale, precum EIF, BERD, CEB.

Permite investiții precum achiziționarea unor mijloace fixe, a unor echipamente, achiziția și/sau amenajarea de imobile, alte active fixe.

Soluții pentru consolidarea afacerii, extinderea capacității de producție și diversificarea producției prin fonduri europene.

Co-finanțarea unor nevoi specifice ale IMM, precum achiziționarea unor mijloace fixe, a unor echipamente, achiziția și/sau amenajarea de imobile.