Skip to main content
Corporatii Investitii

Investiții inteligente

Raiffeisen Bank vă ajută să investiți banii companiei dumneavoastră. Vă oferim o varietate de soluții de plasament, adaptate nevoilor și obiectivelor dumneavoastră. De asemenea, vă oferim sprijin în achiziționarea și gestionarea portofoliului de instrumente financiare cu venit fix.

Produsele și serviciile noastre

Produse de investiții

Pentru companiile care caută alternative de investiții cu un randament superior celui obținut prin plasamentele în depozite bancare clasice, Raiffeisen Bank oferă instrumente financiare cu venit fix și risc redus, în vederea unor investiții avantajoase.

Companiile care doresc să investească în condițiile unui grad de risc scăzut au la dispoziție instrumente și produse financiare emise de o gamă largă de emitenți, cu scadențe și valute variate și lichiditate bogată.

Servicii de investiții

Doriți să cumpărați și să mențineți un portofoliu de instrumente financiare în condiții de siguranță și cu costuri reduse? La Raiffeisen Bank, beneficiați de o gamă largă de servicii, de la custodie la depozitare și distribuție a unităților de fond, pentru a veni în sprijinul nevoilor dumneavoastră de gestionare eficientă a portofoliului companiei pe care o reprezentați.

În sprijinul dumneavoastră

Doriți să ne contactați?

Va stăm la dispoziție cu consiliere personalizată în centre dedicate companiilor mari.

Opinia dumneavoastră contează

Opiniile clienților noștri ne ajută să îmbunătățim în permanentă produsele și serviciile noastre.