Skip to main content
IMM carduri de credit

Carduri de credit

Alege instrumentul de creditare simplu și eficient pentru acoperirea nevoilor curente!

Cardul de credit VISA Business este un instrument de plată prin care poți achiziționa bunuri și servicii pentru afacerea ta sau poți gestiona cheltuielile de deplasare ale membrilor echipei tale, beneficiind de o perioadă de grație de până la 45 de zile.

Aplică online chiar acum!

Rapid și simplu

Aplică online pentru un card de debit sau poți veni oricând într-o agenție Raiffeisen, iar un specialist Raiffeisen te va ajuta.

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro și minim un an financiar încheiat.

Notiuni-relevante-in-contextul-protectiei-datelor-cu-caracter-personal

Documente necesare

Pentru semnarea contractului, descarcă și prezintă următorul document: Cerere emitere Business credit card și acordare limita de credit.

Tot ce vrei să știi despre cardurile de credit Visa Business:

Cardurile de credit contactless Visa Business vin în varianta Silver și Gold cu emitere în lei și utilizare în țară/străinătate.

Accesul la facilitate se poate face cu până la 200 de carduri, cu stabilirea unei limite individuale pentru fiecare utilizator.
Adaugi cardul în aplicația de plată cu telefonul prin Google Pay pe Android sau Apple Pay pe iPhone și Apple Watch.
Limite maxime de utilizare a cardurilor pentru persoane juridice - începând cu 1 februarie 2022

Visa Gold vine cu beneficii suplimentare:

  • LoungeKey - beneficiezi de 2 vizite gratuite pe an

Te bucuri de 2 vizite gratuite pe an aferent contului de card în saloane LoungeKey din peste 1100 de locații în aeroporturile din lume, indiferent de linia aeriană de zbor sau clasa biletului de avion. Pentru mai multe detalii accesează Programul LoungeKey.

  • Acces în saloanele Business Lounge din cadrul aeroporturilor Otopeni (Henri Coandă), Cluj și Timișoara. 

Posesorii de card Visa Business Gold beneficiază de 3 vizite gratuite pe an pentru utilizator. Pentru accesul în aeroporturile de mai sus, se aplică condițiile impuse de VISA. Accesul gratuit în Saloanele Business Class este disponibil doar pentru cardurile care au înregistrat tranzacții pentru achiziția de bunuri si servicii la comercianți prin intermediul POS-urilor (fizic sau online) decontate în valoare de minim 5,000 de lei în ultimele 30 zile până cu maxim 96 ore înaintea intrării in salon. Condițiile se pot accesa aici https://www.visa.ro/premium/privilegii-exclusive/acces-lounge.html.

  • Acces la platforma Air Refund.

Deținătorii de card pot solicita compensații de până la 600 Eur în cazul în care zborul a fost anulat sau a fost refuzată îmbarcarea. Serviciul poate fi accesat de pe site-ul www.visa.ro/premium.

  • Acces la oferte pentru shopping, restaurante, divertisment, artă și călătorii prin platforma www.visa.ro/premium

Tehnologie contactless

Tehnologia contactless te ajută să plătești în magazine cu cardul rapid și în siguranță. Cumpărăturile de până în 100 lei pot fi autorizate fără a fi necesară tastarea PIN-ului. Doar apropii cardul de POS și plata este realizată. Pot exista situații în care se solicită introducerea PIN-ului doar pentru tranzacții mai mari de 200 de lei, în funcție de limita setată pe POS-ul comerciantului la care vrei să plătești. În străinătate, există limite diferite, de regulă între 20 eur și 40 eur, în funcție de țara în care efectuezi tranzacția.

Serviciul Comerț Electronic 3D Secure: înrolare automată a cardului pentru siguranța cumpărăturilor on-line

Recuperare TVA extern prin Tax Back

Eligibilitate

Suma maximă: 100.000 lei, dar nu mai mult de 10% din Cifra de Afaceri a companiei calculată pe baza ultimului bilanț, pentru an financiar întreg, depus la Administrația Financiară.
Scadența creditului: 48 luni.
Perioada de valabilitate a cardului: 48 luni.
Perioada de grație: până la 45 zile (include perioada de 15 zile în care trebuie rambursată suma minimă lunară).
Modalitatea de rambursare: suma minimă ce trebuie rambursată lunar din soldul creditului, este de 10%.
Garanții solicitate: ipoteca mobiliară pe conturile deschise la Raiffeisen Bank.

Cardul tău de credit Raiffeisen Visa Business vine cu super avantaje pentru afacerea ta:

Plata în rate Acum poți să plătești în rate fără dobândă (3 rate lunare) și rate cu dobândă redusă (6, 9, 12 rate lunare) pentru plăți de minimum 300 lei per tranzacție, cu cardul tău Visa Business.
Curs valutar avantajos Pentru plățile efectuate în străinătate beneficiezi de un curs valutar preferențial.
Flexibilitate la rambursare Beneficiezi de o perioadă de grație de până la 45 zile pentru rambursarea sumelor utilizate din limita de credit a cardului, indiferent de modul de utilizare al cardului (plăți sau retrageri numerar).
Zero impact la costurile de finanțare Ai dobândă 0 dacă rambursezi totalul sumelor utilizate în intervalul din perioada de grație.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Bancă de prestigiu

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de bancomate, MFM și EPOS, mobile banking - Raiffeisen Smart Mobile și internet banking - Raiffeisen Online.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.