Skip to main content
Capitalul de lucru necesar activitatii curente

Obțineți capitalul de lucru necesar activității curente

Echipa Raiffeisen Bank lucrează împreună cu dumneavoastră pentru a găsi soluțiile eficiente în asigurarea lichidităților necesare desfășurării afacerii pe care o reprezentați.

  • Finanțarea proiectelor imobiliare
  • Finanțarea proiectelor industriale

Nevoi de business

O companie are nevoie de bani pentru a cumpăra materii prime, a plăti salariile angajaților și a acoperi alte cheltuieli. Dacă o companie nu are suficienți bani, poate fi nevoită să-și reducă activitatea sau chiar să se închidă.

Criza economică a arătat că gestionarea eficientă a capitalului de lucru este importantă pentru supraviețuirea unei companii. O companie care are prea mulți bani în stocuri sau în alte active curente poate avea dificultăți în a-și plăti datoriile.

Un portofoliu solid de contracte și comenzi este un semn că o companie are potențial de creștere. Când o companie are multe contracte și comenzi, are mai mulți bani încasați și este mai puțin probabil să întâmpine probleme de lichiditate.

Pentru realizarea contractelor și comenzilor, adică pentru transformarea lor în bani, este nevoie de o finanțare oferită fie de furnizori prin credit comercial, fie de compania însăși - prin numerarul existent, fie de bănci - prin credit pentru capital de lucru.

Soluții recomandate

Echipa Raiffeisen Bank lucrează împreună cu dumneavoastră pentru a găsi soluțiile eficiente în asigurarea lichidităților necesare desfășurării afacerii pe care o reprezentați. Soluțiile propuse de noi vizează structurarea adecvată a finanțărilor pentru capital de lucru pe parcursul întregului ciclu de exploatare.

Prin intermediul soluțiilor de finanțare a proiectelor imobiliare, companiile pot avea acces la surse de finanțare pentru construcția și achiziția de spatii de birouri, centre comerciale și parcuri de retail, spatii logistice și de depozitare, proiecte rezidențiale și specializate: hoteluri, spitale, școli și spatii de parcare.

Companiile care activează în industrii precum agricultură, industria energetică, petrol și gaze, bunuri de consum, retail, servicii medicale, tehnologie, media, telecom, utilități și infrastructura, găsesc la Raiffeisen Bank soluții potrivite de finanțare pentru proiecte industriale de tip "Greenfield".