Skip to main content
agricultura

Agricultură

Finanțare pentru agricultură: 

  • linii de credit, 
  • împrumuturi la termen, 
  • produse financiare de trading, 
  • cofinanțare, 
  • produse de trezorerie, 
  • beneficii pentru angajați.

Nevoi de business

Echipa noastră de profesioniști înțelege provocările, incertitudinile și riscurile cu care se confruntă orice afacere. De aceea, Raiffeisen Bank oferă companiilor mari servicii de analiză și consultanță financiara cu privire la proiecte esențiale sau situații speciale, cât și servicii și produse care răspund direct nevoilor de finanțare, dezvoltare și gestiune a afacerilor. Indiferent de industria de activitate a companiei dumneavoastră, vă punem la dispoziție soluții inovatoare, personalizate și eficiente.

Sectorul agricol românesc, vital pentru economia națională, reprezintă o parte esențială a culturii de afaceri a grupului Raiffeisen. Cu o istorie bogată în domeniul agricol, Raiffeisen Bank România înțelege că antreprenorii și companiile din acest sector au nevoie de sprijin pe termen lung. Mai mult, înțelegem că stabilitatea unei relații este foarte importantă pentru partenerii noștri din agribusiness și sectorul alimentar.

Soluții pentru agribusiness

Companiile își pot acoperi numerarul necesar achiziției, stocării, prelucrării și livrărilor bununilor, până la încasarea din contractul comercial.

Produsul oferă lichiditatea necesara înființării și întreținerii culturilor agricole, de la achiziția materiei prime, până la valorificarea recoltelor.

Beneficiarii Măsurii 215 - Bunăstarea Animalelor și a Schemelor de Plăți Directe În Sectorul Vegetal - își pot finanța activitatea agricolă prin credite APIA.

Expertiza noastră în sectorul agricol

Fondat cu mai bine de 100 de ani în urmă, de către băncile cooperative agricole private, Raiffeisen Bank Group are rădăcini puternice în sectorul agricol austriac. Preluarea Băncii Agricole în 2002 a permis folosirea know-how-ului și experienței Raiffeisen Bank Group în susținerea companiilor din agribusinessul românesc.

De peste 12 de ani, Raiffeisen Bank România dispune de un departament specializat în aceast domeniu, oferind o gamă largă de produse bancare adaptate caracteristicilor specifice segmentului de afaceri din agricultură și industria alimentară locală.

 

Am urmărit îndeaproape evoluția sectorului agricol românesc și am rămas fideli dorinței noastre de a sprijini întreprinzătorii și companiile din acest domeniu. În acest sens, am creat o gamă de facilități de finanțare, de produse și servicii menite să răspundă nevoilor companiilor din aceste industrii:

- Linii de credit pentru înființarea culturilor agricole, finanțarea tranzacțiilor cu cereale, finanțarea capitalului de lucru, factoring și forfetare;

- Împrumuturi la termen pentru investiții specifice sectorului alimentar, pentru finanțarea capacităților de stocare a cerealelor, a sistemelor de irigare, achiziționarea de terenuri agricole, echipamente, precum și pentru finanțarea proiectelor specifice agriculturii;

- Produse financiare de trading;

- Cofinanțarea investițiilor susținute din fonduri europene;

- Produse de trezorerie și cash management;

- Pachete de beneficii pentru angajați.


Datorită experienței noastre îndelungate în domeniul agricol, dispunem de know-how-ul specific problemelor cu care se confruntă companiile din agricultură și sectorul alimentar. Înțelegem provocările impuse de condițiile de sezonalitate din sectorul agricol. Avem experiența și capacitatea de a vă propune cele mai bune soluții.

Știm care sunt cheltuielile de capital specifice cu care se confruntă companiile din agricultură și venim în întâmpinarea acestora cu o abordare personalizată, adaptată nevoilor de investiții și de capital de lucru.

Oferim o gamă largă de soluții de cash management, trezorerie și finanțe;

Suntem dornici să găsim noi modalități de colaborare cu antreprenorii din sectoarele de bază din agricultură și industria alimentară și ne dedicăm construirii unor relații pe termen lung cu clienții noștri.

În sprijinul dumneavoastră

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu informații și sfaturi utile la adresa de e-mail: radu.ciocoiu@raiffeisen.ro.