Skip to main content
Card de debit visa business

Carduri de debit VISA Business

Concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat: dezvoltarea și creșterea afacerii tale.

Descoperă puterea cardurilor de debit VISA Business de la Raiffeisen Bank și gestionarea cheltuielilor tale devine o experiență plăcută și ușor de urmărit, datorită comisioanelor minime impuse. Cu cardurile de debit VISA Business, fiecare plată devine o oportunitate de a-ți îmbunătăți operațiunile și de a-ți pune amprenta în lumea afacerilor. 

NOU!

Descoperă cardul Visa Platinum Business, primul card din România dedicat antreprenorilor.

Aplică online chiar acum!

Aplică online pentru un card de debit sau poți veni oricând într-o agenție Raiffeisen, iar un specialist Raiffeisen te va ajuta.

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro.

Tot ce vrei să știi despre cardurile de debit Visa Business:

Card de debit contactless VISA Business atașat unui cont curent în Lei sau Euro.

Îl poți utiliza în țară și străinătate.
Poți să stabilești o limită zilnică de cheltuială pentru fiecare card.
Decontezi cheltuielile în contabilitate pe baza extraselor de cont primite gratuit lunar.
Adaugi cardul în aplicația de plată cu telefonul prin Google Pay pe Android sau Apple Pay pe iPhone și Apple Watch.

Operațiuni efectuate cu cardurile VISA Business

 • Retrageri de numerar oriunde în țară și în străinătate.
 • Operațiuni la bancomate (ATM)/ mașini multifuncționale (MFM)/POS/casierii.
 • Plăți online.
 • Conversie automată în valuta țării respective pentru plățile realizate în străinătate.
 • Plățile efectuate la comercianți au 0% comision.
 • Comerț Electronic 3D Secure: un serviciu atașat cardului prin care se verifică dacă persoana care efectuează plata pe Internet este chiar deținătorul real al cardului. Pentru mai multe informații accesează pagina Achiziții online în siguranță și citește cu atenție instrucțiunile pentru cardurile VISA.
 • Recuperare TVA extern prin Tax Back
 • Limite maxime de utilizare a cardurilor pentru persoane juridice - începând cu 1 februarie 2022

Tehnologia contactless

Tehnologia contactless te ajută să plătești în magazine cu cardul rapid și în siguranță. Cumpărăturile de până în 100 lei le poți realiza fără a fi necesară tastarea PIN-ului. Doar apropii cardul de POS și plata este realizată. Pot exista situații în care se solicita introducerea PIN-ului doar pentru tranzacții mai mari de 200 de lei, în funcție de limita setată pe POS-ul comerciantului la care vrei să plătești. În străinătate, există limite diferite, de regulă intre 20 eur și 40 eur, în funcție de țara în care efectuezi tranzacția.

Beneficii suplimentare card debit Visa Gold

Visa Gold vine cu beneficii suplimentare:

 • LoungeKey - beneficiezi de 2 vizite gratuite pe an

Te bucuri de 2 vizite gratuite pe an aferent contului de card în saloane LoungeKey din peste 1100 de locații în aeroporturile din lume, indiferent de linia aeriană de zbor sau clasa biletului de avion. Pentru mai multe detalii accesează Programul LoungeKey

 • Acces în saloanele Business Lounge din cadrul aeroporturilor Otopeni (Henri Coandă), Cluj și Timișoara. 

Posesorii de card Visa Business Gold beneficiază de 3 vizite gratuite pe an pentru utilizator. Pentru accesul în aeroporturile de mai sus, se aplică condițiile impuse de VISA. Accesul gratuit în Saloanele Business Class este disponibil doar pentru cardurile care au înregistrat tranzacții pentru achiziția de bunuri si servicii la comercianți prin intermediul POS-urilor (fizic sau online) decontate în valoare de minim 5,000 de lei în ultimele 30 zile până cu maxim 96 ore înaintea intrării in salon. Condițiile se pot accesa aici https://www.visa.ro/premium/privilegii-exclusive/acces-lounge.html.

 • Acces la platforma Air Refund.

Deținătorii de card pot solicita compensații de până la 600 Eur în cazul în care zborul a fost anulat sau a fost refuzată îmbarcarea. Serviciul poate fi accesat de pe site-ul www.visa.ro/premium

Acces la oferte pentru shopping, restaurante, divertisment, artă și călătorii prin platforma www.visa.ro/premium

Beneficii pentru afacerea ta:

Siguranță și confort Cu 3D Secure eşti protejat împotriva fraudelor atunci când faci tranzacții pe Internet sau în magazine virtuale din țară sau din străinătate (e-commerce).
Economie de costuri Cu cardul Visa Business în EUR economisești bani la tranzacțiile efectuate în țările cu moneda locală Euro, pentru că nu se percepe comision de schimb valutar.
Eficiență Cu cardurile de debit VISA Business de la Raiffeisen Bank ai la dispoziție o soluție modernă pentru gestionarea avansurilor pentru delegații și deplasări.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Bancă de prestigiu

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de bancomate, MFM și EPOS, mobile banking - Raiffeisen Smart Mobile și internet banking - Raiffeisen Online.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.