Skip to main content
Securitate online

Securitate online

Achizițiile efectuate pe internet sunt întotdeauna protejate de Raiffeisen Bank. Bunurile necesare companiei dumneavoastră pot fi procurate rapid, fără niciun risc, în condiții de siguranță maximă, datorită unei noi tehnologii dezvoltate de Visa Internațional și pusă la dispoziție de Raiffeisen Bank. 

Nevoi de business

Siguranța tranzacțiilor dumneavoastră reprezintă o prioritate pentru noi.  Folosind soluțiile noastre electronice, puteți face tranzacții inclusiv noaptea sau în weekend și aveți acces la informațiile private ale conturilor companiei oricând și de oriunde din lume.

Avantaje pentru companie

Cumpărături online în siguranță Beneficiați de protecție sporită atunci când cumpărați bunuri și servicii. Eliminăm riscul fraudei realizate prin copierea informațiilor de plata sau prin generarea aleatoare de numere de carduri și prevenim utilizarea lor ulterioară pe internet.
Tranzacții bancare fără risc Procesele de autentificare și autorizare sunt securizate prin dispozitive hardware (token) personalizate. Ele generează coduri de securitate pentru validarea autentificării în aplicație sau autorizarea tranzacțiilor.
PIN-ul securizat PIN-ul reprezintă numărul de identificare înmânat de banca sub manieră securizată (în plic) și va oferă siguranță maximă a tranzacțiilor.

Utile pentru siguranța online

Serviciul de internet banking, Raiffeisen Online, încorporează cele mai moderne și mai sigure tehnologii anti-fraudă. Procesele de autentificare și de autorizare sunt securizate prin utilizarea unor dispozitive hardware (token), personalizate pentru fiecare client.

Bunurile necesare companiei pe care o reprezentați pot fi procurate rapid, în condiții de siguranță, datorită tehnologiei 3D Secure.

Va oferim informații utile pentru a va proteja de încercările de fraudare a informațiilor bancare.