Skip to main content

Curs valutar

Consulta mai jos informatii actualizate in timp real despre cursurile valutare BNR si Raiffeisen Bank. Poti vizualiza istoricul cursurilor de inchidere ale zilelor lucratoare dand click aici.

Schimbă banii în Smart Hour - Oferta specială! 

Cauți un curs de schimb valutar avantajos? Vrei să te bucuri de o experiență de schimb valutar plăcută și rapidă? Atunci Smart Hour e pentru tine! 

De luni până vineri, în zilele lucrătoare, între 10:00 și 11:00, ai Smart Hour în aplicația Smart Mobile și poți schimba lei-euro sau euro-lei la cursul BNR valabil la data efectuării schimbului, până la 1.500 euro/zi și în limita a 10.000 EUR lunar.

NOTA

In cadrul serviciului de Conversie Valutara Dinamica oferit de Raiffeisen Bank la bancomatele proprii (ATM/MFM), valoarea totala a comisioanelor de conversie monetara aplicate de banca (marja) este de 9% raportate la ratele de schimb valutar de referinta euro stabilite de Banca Centrala Europeana (BCE).

Pentru a afla ratele de schimb valutar de referinta euro stabilite de BCE puteti accesa pagina:
https://www.ecb.europa.eu/stats/policy_and_exchange_rates/euro_reference_exchange_rates/html/index.en.html

"La tranzactiile cu cardul" - Acest curs se utilizeaza doar pentru operatiunile efectuate cu cardurile emise de Raiffeisen Bank in conformitate cu dispozitiile stabilite in Conditiile Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare pentru Persoane Fizice si/sau Conditiile Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare pentru Persoane Juridice si Entitati fara Personalitate Juridica.

"Curs BNR" - Este cursul publicat de BNR in ziua anterioara (T), in jurul orei 13:00, in baza cotatiilor bancilor autorizate pe piata valutara si publicat pe pagina Raiffeisen incepand cu ora 8:30, a zilei urmatoare (T+1). Regasiti detalii privind cotatiile zilnice, lunare si anuale ale cursul valutar publicat de BNR in pagina:
https://bnro.ro/Cursul-de-schimb-524.aspx