Skip to main content
Finantarea proiectelor imobiliare

Finanțarea proiectelor imobiliare

Soluția optimă de finanțare pentru proiectele imobiliare

Prin intermediul soluțiilor de finanțare a proiectelor imobiliare, companiile pot avea acces la surse de finanțare pentru construcția și achiziția de spații de birouri, centre comerciale și parcuri de retail, spații logistice și de depozitare, proiecte rezidențiale și specializate: hoteluri, spitale, școli și spații de parcare.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță specializată

Consultanții Raiffeisen Bank vor oferi companiei pe care o reprezentați soluția cea mai potrivită de finanțare a tranzacțiilor comerciale pe care doriți să le efectuați.

Experiență dovedită

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție încă de la începutul relației cu Raiffeisen Bank.

Nevoi de business

Această abordare permite companiilor să obțină resursele financiare necesare pentru implementarea cu succes a proiectelor imobiliare, consolidând astfel capacitatea lor de a-și extinde operațiunile și de a genera venituri sustenabile pe termen lung. 

Prin urmare, soluțiile de finanțare reprezintă un instrument esențial pentru companiile din sectorul imobiliar, oferindu-le oportunitatea de a-și materializa planurile de dezvoltare și de a-și atinge obiectivele de afaceri într-un mod eficient și eficace.

Avantaje pentru companie

Flexibilitate Beneficiați de adaptarea structurilor de finanțare la specificul proiectului.
Finanțare pe termen mediu și lung Aveți acces la finanțare pe termen mediu și lung, structurată în funcție de capacitatea proiectului de a genera fluxuri de numerar.
Garanții specifice proiectului Finanțarea implică recurs limitat asupra acționarilor, iar principalul obiect al garanțiilor vor fi activele companiei de proiect.
Fonduri pentru toate proiectele Aveți posibilitatea de a finanța și proiecte de mari dimensiuni, beneficiind inclusiv de susținerea echipei de specialiști ai Raiffeisen Bank Internațional.

Totul despre finanțarea proiectelor imobiliare:

Credite pentru proiecte imobiliare aflate în diverse stadii de dezvoltare.

Sursă primară de rambursare este fluxul de lichidități care va fi generat de proiectul finanțat.

Garantarea este asigurată, în principal, de activele proiectului finanțat, iar recursul asupra investitorilor este limitat. 

Rata dobânzii penalizatoare

Rata dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate Facilitățile de credit și toate valutele în care este denominata facilitatea, așa cum este această revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține finanțare?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați, care vă va pune la dispoziție o ofertă personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta reprezentanții noștri din centrele dedicate companiilor mari.