Skip to main content
Instrumente financiare cu venit fix

Instrumente financiare cu venit fix

Instrumentele financiare cu venit fix sunt o opțiune de investiție sigură și profitabilă pentru companii. Ele oferă o modalitate de a genera venituri suplimentare și de a asigura o creștere durabilă a afacerii.

Investiți fondurile companiei avantajos și cu un grad de risc scăzut

Prin intermediul instrumentelor financiare cu venit fix, companiile care doresc să investească în condițiile unui grad de risc scăzut au la dispoziție instrumente financiare emise de o gama largă de emitenți, cu scadente și valute variate și lichiditate bogată.

Avantaje pentru companie

Grad de risc scăzut Titlurile de stat beneficiază în proporție de 100% de garanția statului emitent, fiind investițiile cu cel mai scăzut grad de risc.
Oferta diversă de scadențe și monede Vă punem la dispoziție un portofoliu bogat de titluri cu emitenți, randamente, scadente și valute diversificate.
Randamente competitive Beneficiați de randamente atractive în raport cu media pieței și riscul asumat.
Lichiditate crescută Oferim companiilor prețuri competitive în cazul lichidării anticipate a deținerilor de titluri de stat, prin vânzarea acestora pe piață secundară.
Acces facil la licitațiile pieței Specialiștii noștri vă informează cu privire la noile emisiuni de titluri organizate de Ministerul Finanțelor, în care vă stăm la dispoziție în calitate de intermediari, prin calitatea de dealer primar.

Totul despre instrumentele financiare cu venit fix:

Portofoliu cuprinzător de instrumente și produse financiare cu venit fix: gama variată de certificate de trezorerie și obligațiuni de stat, obligațiuni municipale și corporative;

Disponibile pentru fonduri în Lei, Euro și USD;Sume minime de constituire: 50.000 de Euro sau echivalentul în alte valute pentru aceste produse financiare.

Titlurile pot fi vândute înainte de scadență, fie pentru a beneficia de creșterea prețului acestora față de momentul cumpărării, fie pentru a genera lichiditate.

Randamentul titlurilor este garantat atât timp cât ele sunt deținute până la scadență; în caz contrar, acesta poate fi superior sau inferior randamentului de cumpărare, în funcție de nivelul prețului de vânzare pentru aceste produse financiare. 

Cum puteți achiziționa serviciul?

Pentru informații suplimentare referitoare la produse financiare cu venit fix va stăm la dispoziție la numărul de telefon +4 021.306.1991 și pe e-mail, la adresa: treasury.sales@raiffeisen.ro, de luni până vineri, în intervalul orar 9 - 17.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Asistență personalizată pe nevoile companiei

La Raiffeisen Bank, beneficiați un Responsabil de relație dedicat companiei, pregătit să vă ofere soluții personalizate pentru orice tip de produse financiare.

O bună cunoaștere a economiei și a pieței locale

Specialiștii noștri dețin informații în timp real cu privire la evoluțiile de piață cu impact asupra companiei pe care o reprezentați. Expertiza noastră macroeconomică locală este recunoscută pe plan internațional.

Portofoliu diversificat de soluții și produse

Aducem valoare adăugată unui număr mare de corporații locale, prin identificarea soluțiilor potrivite de acoperire a riscurilor specifice activității lor. 

Produse de acoperire a riscurilor financiare

Oferim soluții de plasament adaptate politicii de investiții a companiei pe care o reprezentați, urmărind maximizarea randamentului în funcție de gradul de risc acceptat. 

În sprijinul tău

Încă nu ați găsit produsul dorit?

Mai multe despre produsele noastre de investiții.

Căutați soluții pentru maximizarea resurselor companiei?

Expertiză și profesionalismul specialiștilor noștri în corporate banking va susțin intenția.