Skip to main content
Solutii de acoperire a riscului valutar

Soluții de acoperire a riscului valutar

Nevoi de business

Protecție împotriva evoluțiilor nefavorabile ale cursului valutar

Companiile supuse riscului valutar au acces la soluții pentru minimizarea impactului negativ al fluctuațiilor adverse ale cursului de schimb asupra rezultatului companiei.

Avantaje pentru companie

Minimizarea pierderilor financiare Va protejați împotriva evoluțiilor nefavorabile ale cursului valutar, în contextul incertitudinilor piețelor financiare.
Conservarea marjelor comerciale Reduceți impactul valutar negativ asupra rezultatului financiar, păstrând competitivitatea companiei.
Predictibilitatea fluxurilor financiare Eliminați riscurile financiare ce nu țîn de activitatea de baza a companiei.
Stabilitatea rezultatului financiar Vă consolidați o strategie solidă de administrare a riscurilor financiare pe termen lung.

Caracteristicile serviciului

Descriere

Contractul Forward oferă protecție prin fixarea în avans a unui curs de schimb pentru tranzacții cu decontare în viitor.

Cum puteți achiziționa serviciul

Simplu și eficient

Va stăm la dispoziție cu informații suplimentare referitoare la soluțiile de acoperire a riscului valutar la numărul de telefon: telefon: +4.021.306.1991 și pe e-mail, la adresa de e-mail treasury.sales@raiffeisen.ro, de luni până vineri, în intervalul orar 9 - 17.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Asistență personalizată, în funcție de nevoi

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați, care va pune la dispoziție o oferta personalizată.

Bună cunoaștere a economiei și a pieței locale

Specialiștii noștri dețîn informații în timp real asupra evoluțiilor de piață cu impact asupra companie, iar expertiză noastră macroeconomică locală este recunoscută internațional.

Portofoliu diversificat de soluții și produse

Aducem valoare adăugată unui număr mare de corporații locale, prin identificarea soluțiilor potrivite de acoperire a riscurilor specifice activității lor. Oferim soluții de plasament adaptate politicii de investiții a companiei, urmărind maximizarea randamentului în funcție de gradul de risc bancar acceptat. 

În sprijinul tău

Încă nu ați găsit produsul dorit?

Mai multe despre soluțiile noastre de gestionare ale riscurilor financiare.

Doriți să evitați evoluția negativă a ratelor dobânzii?

Expertiză și profesionalismul specialiștilor noștri în corporate banking vă sprijină intenția.