Skip to main content
Finantati un proiect nou

Finanțați un proiect nou sau achiziționați o afacere

  • Consultanță specializată și soluții de finanțare a proiectelor imobiliare, a proiectelor industriale de tip "Greenfield" și a tranzacțiilor de achiziții de companii
  • Soluțiile optime de finanțare pentru planurile investitionale ale companiei 

Finanțarea unui proiect nou sau achiziția unei noi afaceri?

Ambele alegeri joacă un rol important în strategia de creștere a companiei pe care o reprezentați. Mai mult, fiecare dintre aceste două opțiuni are avantaje și dezavantaje ce necesită o analiză atentă, pentru a putea înțelege cât mai bine raportul cost-beneficiu al deciziei de investiție. Echipa noastră de specialiști vă ghidează în analiza opțiunilor de finanțare viabile, identificând modalitățile de gestionare optimă a riscurilor.

Expertiza noastră în spijinul dumneavoastră

Dacă finanțarea unui proiect nou implică de multe ori costuri mai mari decât cele estimate inițial, aceasta opțiune are, în schimb, avantajul controlului asupra procesului și rezultatului așteptat. De cealaltă parte, achiziția unei afaceri noi ascunde multe necunoscute - un mecanism deja constituit, o anumită imagine și credibilitate - toate aceste elemente putând influența evoluția viitoare a afacerilor companiei pe care o reprezentați.

Pentru a vă asigura că alegeți drumul cel mai bun aveți nevoie de expertiza unor specialiști în finanțări de proiecte și intermediere de fuziuni și achiziții, echipa noastră de specialiști vă sprijină în analiza situației companiei și vă ghidează în alegerea soluției potrivite de finanțare pentru decizia de business. În plus, veți beneficia de consultanți independenți care ne sunt parteneri, pentru a vă oferi astfel cea mai bună echipă în implementarea proiectului companiei pe care o reprezentați.

Soluții recomandate

Vă oferim consultanță specializată și soluții de finanțare a proiectelor imobiliare, a proiectelor industriale de tip "Greenfield" și a tranzacțiilor de achiziții de companii.

Vă recomandăm soluțiile optime de finanțare pentru planurile investitionale ale companiei pe care o reprezentați.