Skip to main content

Credite garantate de FNGCIMM

Soluția finanțării garantate

Companiile ce respectă criteriile FNGCIMM și caracteristicile pentru credite IMM, conform legislației europene, se confruntă cu nevoia de capital de lucru și de investiții, fără a deține însă active suficiente, au la dispoziție soluții de garantare, prin intermediul FNGCIMM, în vederea obținerii finanțării dorite.

Nevoi de business

Solutia finantarii garantate

Companiile ce respecta criteriile FNGCIMM si caracteristicile pentru credite IMM, conform legislatiei europene, se confrunta cu nevoia de capital de lucru si de investitii, fara a detine insa active suficiente, au la dispozitie solutii de garantare, prin intermediul FNGCIMM, in vederea obtinerii finantarii dorite.

Avantaje

Garanția finanțării Prin soluția Raiffeisen Bank, compania dumneavoastră beneficiază de completarea garanțiilor, în vederea obținerii finanțărilor bancare.
Finanțare diversificată Companiile care activează în industrii care nu necesită active fixe cu valoare semnificativă, pot beneficia de credite necesare activității curente sau pentru dezvoltare investițională..

Totul despre creditele IMM garantate de FNGCIMM:

Credite IMM garantate de FNGCIMM: Overdraft, avans pe termen scurt, credite la termen pentru investiții și credite pentru fonduri structurale.

Procentele de garantare, conform convențiilor încheiate intre RBRO și FNGCIMM.

Convenția-plafon (valoarea garanției - maximum Euro 400.000 sau Lei 1.600.000):
- maximum 70% pentru creditele mai mari de Euro 100.000 sau Lei 500.000;
- maximum 80% pentru creditele mai mici de Euro 100.000 sau Lei 500.000.

Convenția expresă (valoarea garanției - mai mare de Euro 400.000 sau Lei 1.600.000):
- maximum 80% pentru creditele de investiții;
- maximum 50% pentru finanțarea capitalului de lucru.

Rata dobânzii penalizatoare

Rata dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate facilitățile de credit și toate valutele în care este denominată facilitatea, așa cum este aceasta revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține credite garantate de FNGCIMM?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat, care vă pune la dispoziție o ofertă personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta specialiștii din cadrul Departamentului Finanțarea Bilanțului, la adresa de e-mail corploans@raiffeisen.ro.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță personalizată

Echipa noastră de consultanți bancari vă sta la dispoziție încă de la intrarea în relația cu banca, pentru alegerea soluției potrivite de finanțare și/sau garantare.

În sprijinul dumneavoastră

Încă nu ați găsit produsul dorit?

Mai multe despre soluțiile noastre de finanțare.

Căutați soluții pentru finanțarea capitalului de lucru?

Expertiză și profesionalismul specialiștilor noștri în corporate banking vă susțin intenția.