Skip to main content

Finanțarea subvențiilor agricole - APIA

Finanțați capitalul de lucru necesar desfășurării activităților curente

Dacă activați în sectorul agricol, aveți posibilitatea de a vă finanța capitalul de lucru prin soluția de finanțare pe termen scurt, având la bază subvențiile ce urmează a fi plătite de Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA).

Nevoi de business

În agricultură, investițiile inteligente pot face diferența dintre o recoltă medie și o recoltă abundentă, dintre o afacere obișnuită și o afacere de succes. Prin obținerea acestui capital de lucru prin intermediul subvențiilor APIA, puteți avea resursele necesare pentru a atinge potențialul maxim.

Echipa noastră specializată în soluții financiare pentru agricultură este pregătită să vă ghideze și să vă susțină pe tot parcursul procesului. Suntem aici pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi sprijinul necesar în obținerea acestui capital vital pentru afacerea dumneavoastră.

Avantaje

Finanțare de până la 90% din subvenție Beneficiați de finanțarea anticipată a subvențiilor agricole până la momentul plății de către APIA.
Finanțare rapidă și flexibilă Obțineți finanțare în maximum 48 ore de la depunerea integrală a documentației, fără garanții materiale suplimentare. Plata principalului și a dobânzii are loc la momentul încasării subvențiilor de la APIA.

Totul despre finanțarea subvențiilor agricole - APIA:

Finanțare pe termen scurt pentru beneficiarii subvențiilor agricole, în baza Adeverinței de Înregistrare Fermier emisă de APIA.

Moneda: Lei.
Valoarea finanțării: maximum 90% din subvenția APIA.
Perioada de finanțare: până la momentul efectuării plății subvențiilor de către APIA.

Rata dobânzii penalizatoare

Rata dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate facilitățile de credit și toate valutele în care este denominată facilitatea, așa cum este aceasta revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține finanțarea subvențiilor agricole - APIA?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați, care vă pune la dispoziție o ofertă personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta specialiștii noștri la adresa de e-mail finantaristructurate@raiffeisen.ro.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță specializată

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați, care vă pune la dispoziție o ofertă personalizată.

În sprijinul dumneavoastră

Încă nu ați găsit produsul dorit?

Mai multe despre soluțiile noastre de finanțare.

Căutați soluții pentru finanțarea activității curente?

Expertiză și profesionalismul specialiștilor noștri în corporate banking vă susțin intenția.