Skip to main content
Solutii electronice corporatii

Soluții electronice centralizate pentru grupuri de companii multinaționale

Cash Management International (CMI), platforma electronică dedicată grupurilor de companii multinaționale, standarizeaza și optimizează activitatea de cash management la nivelul unui grup, prin utilizarea unei singure soluții de electronic banking, care integrează toate conturile grupului.

O singura soluție pentru toate conturile unui grup de companii

Serviciul se adresează corporațiilor cu activitate internațională și asigură un management centralizat al plăților și lichidităților. Cash Management International (CMI), platforma electronică dedicată grupurilor de companii multinaționale, standarizeaza și optimizează activitatea de cash management la nivelul unui grup, prin utilizarea unei singure soluții de electronic banking, care integrează toate conturile grupului. Compania are acces la tranzacții bancare simplificate și servicii electronice de performanță.

Avantaje pentru companie

Tranzacții pentru toți membrii grupului

Platforma electronică CMI permite instrumentarea plăților în mod centralizat din orice cont al companiilor din grup, indiferent de banca la care este deschis acesta.

Planificarea și controlul lichidităților

Prin intermediul CMI, companiile beneficiază de opțiuni multiple de consultare și vizualizare a soldurilor și tranzacțiilor pentru fiecare cont în parte, la nivelul întregului grup.

Imagine de ansamblu, direct în aplicație

Informații actualizate cu privire la operațiunile financiare desfășurate de către companiile din grup, prin intermediul aplicației electronice.

Asistență de specialitate

Asistență telefonică de specialitate în limbile de circulație internațională, la adresa de e-mail cashmanagementsupport@rsc.co.at

Totul despre CMI:

Aplicația CMI permite o vedere de ansamblu operațiunilor efectuate pe conturile companiilor din grup, precum și a soldurilor.

Funcționalități

Vizualizarea operațiunilor efectuate pe conturile companiilor din grup și a soldurilor;

Extras de cont final și intermediar în diverse formate electronice;

Gamă variată de operațiuni de plăți;

Funcționalități de import de fișiere de plăți.

Cum puteți achiziționa serviciul?

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat companiei pe care o reprezentați, care vă pune la dispoziție o ofertă personalizată. 

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Servicii sigure și rapide, cu valoare adăugată

Automatizarea și securizarea fluxului de plăți prin crearea unei interfețe compatibile cu sistemele de contabilitate și import de fișiere de plati. Acces la fondurile disponibile din mai multe conturi, un avantaj definitoriu pentru aplicații bancare, tranzacții bancare și servicii bancare moderne.

Produse simple și eficiente, adaptate companiei

Echipa noastră de specialiști bancari vă stă la dispoziție încă de la începutul relației cu Raiffeisen Bank.