Skip to main content
Corporatii solutii electronice

Soluții electronice pentru corporații

Gama completă de servicii electronice oferite de Raiffeisen Bank constituie premisa unei creșteri a eficientei și operativității în orice instituție. De la companiile cu activitate locală până la grupurile cu prezență europeană, de la tranzacțiile cu Trezoreria Statului până la emiterea și gestiunea electronică a facturilor, serviciile electronice Raiffeisen Bank au drept numitor comun accesul facil și convenabil, scăderea costurilor și creșterea capacității de reacție.

Soluțiile electronice în detaliu

Internet babking - Corporatii

Internet banking, Raiffeisen Online

Serviciul de internet banking Raiffeisen Online oferă companiilor controlul și administrarea fluxului de lichidități prin vizualizarea totalului conturilor curente, de credit și depozit, inclusiv ale companiilor din grup.

Home Banking - Multicash

Home Banking Multicash

Corporațiile locale sau multinaționale au la dispoziție Multicash, o aplicație electronică securizată, cu acces la distanță, pentru efectuarea operațiunilor de home banking.

Solutii electronice corporatii

Soluții electronice centralizate pentru grupuri de companii multinaționale

Serviciul Cash Management International se adresează corporațiilor cu activitate internațională și asigură un management centralizat al plăților și lichidităților, oferind acces la tranzacții bancare simplificate și servicii bancare electronice de performanță.

R-flex - corporatii

Schimb valutar R-flex corporații

R-Flex este o platformă modernă web-based, modulară și personalizabila, care încorporează elemente de înaltă securitate, garantând maximă siguranță în tranzacții.

Apple Pay corporatii

Apple Pay Corporații

Cu aplicația de plăți Apple Pay puteți efectua plăți instant la comercianți cu telefonul mobil iPhone, fără taxe și comisioane.

Smart Market - corporatii

Smart Market Corporații

Smart Market, platforma de campanii online prin care afacerile partenerilor noștri pot fi scalate extrem de ușor. Prin tehnologia AI, aceasta asigură o targetare inteligentă a ofertelor, adaptată publicului țintă în funcție de interesele sale.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Valoare prin servicii de calitate

Raiffeisen Bank investește constant în calitatea și diversificarea functionalitatilor din cadrul aplicațiilor electronice și rămâne la dispoziția clienților săi prin echipa dedicată pentru asistență post-vânzare.

Responsabil de relație și specialist de produs

Echipa noastră de specialiști bancari vă stă la dispoziție încă de la începutul colaborării. La Raiffeisen Bank, beneficiați de Responsabil de relație dedicat și specialiști de produs.

Soluții personalizate

Vă asiguram consultanță de specialitate pentru soluții personalizate și optime pentru cele mai complexe modele de business, cerințe tehnice sau de securitate.

Avantaje pentru companie

Reducerea costurilor și a comisioanelor Comisioane de tranzacționare reduse față de cele percepute la ghișeul băncii. Economie de timp prin automatizarea proceselor operaționale (utilizarea șabloanelor pentru plăți, beneficiari predefiniti, importul fișierelor de plăți sincronizate cu sistemul contabil) și reducerea costurilor administrative, nemaifiind necesară deplasarea la bancă.
Diversitatea tipurilor de tranzacții Efectuați plăți intra și interbancare în lei și valută, plăți programate sau recurente, plăți către Trezorerie, plăți cross-currency și externe în Lei, plăți multiple (un singur debit pentru contul plătitor), schimburi valutare și depozite, deschidere conturi curente și interogări la Centrala Incidentelor de plăți (CIP) din cadrul BNR.
Asistență de specialitate Vă oferim asistență de specialitate pentru orice întrebări și solicitări de clarificare cu privire la serviciile online și home banking, prin echipa de suport dedicată corporațiilor.