Skip to main content

Forfetare

Finanțare a creanțelor cu plata la termen

Forfetarea se adresează companiilor care derulează tranzacții comerciale bazate pe credit furnizor și consta în vânzarea, de regulă fără recurs, către Raiffeisen Bank a creanțelor incorporate în: bilet la ordin, cambie și acreditiv documentar.

Nevoi de business

De ce ar trebui să alegeți Raiffeisen Bank pentru a vă finanța creanțele?

Avem o vastă experiență în domeniul financiar și suntem determinați să oferim sprijinul necesar dezvoltării afacerii dumneavoastră. Beneficiați astfel de avantajele unui parteneriat cu o bancă de încredere și solidă, cu resurse financiare și expertiză extinsă în gestionarea riscurilor. Echipa noastră dedicată de specialiști în forfetare vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță personalizată și pentru a vă asigura cea mai bună soluție financiară.

Avantaje

Finanțare integrală a valorii creanței Aveți acces la lichiditate imediată, prin încasarea a 100% din valoarea creanțelor.
Operațiune fără recurs asupra clientului Beneficiați de protecție împotriva riscului de neplată a partenerului comercial.
Finanțare rapidă și flexibilă Obțineți finanțare simplu și rapid, fără garanții materiale suplimentare.

Totul despre forfetare:

Soluție de finanțare structurată, prin care Raiffeisen Bank finanțează 100% din valoarea creanțelor cu plata la termen, materializate în: bilet la ordin, cambie și acreditiv documentar.

Forfetarea se acordă de regula fără recurs asupra clientului, Raiffeisen Bank preluând astfel riscul de neplată al emitentului biletului la ordin sau al băncii emitente a acreditivului.

Moneda: Lei, Euro, USD;

Scadența creanțelor: maximum 10 ani.

Rata dobânzii penalizatoare

Rata dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate facilitățile de credit și toate valutele în care este denominată facilitatea, așa cum este aceasta revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține servicii de forfetare?

Simplu și eficient

Pentru servicii de forfetare, puteți apela la agenția preferată din rețeaua Raiffeisen Bank, sau puteți contacta specialiștii din cadrul Departamentului Factoring și Forfetare, la adresa de e-mail infofactoring@raiffeisen.ro.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță specializată, oferită de specialiști

Echipa noastră de specialiști asigură soluții personalizate pentru nevoile companiei pe care o reprezentați.

În sprijinul dumneavoastră

Încă nu ați găsit produsul dorit?

Mai multe despre soluțiile noastre de finanțare.

Doriți să extindeți activitatea companiei în afara țării?

Expertiză și profesionalismul specialiștilor noștri în corporate banking vă susțin intenția.