Skip to main content
Produse si servicii de cont

Produse și servicii de cont

Prin intermediul contului curent, companiile pot beneficia de acces la produsele și serviciile variate oferite de Raiffeisen Bank. Acestea includ servicii de gestionare a banilor, plăți electronice și alte facilități bancare importante.

Raiffeisen Bank înțelege că fiecare companie este unică și are cerințe specifice. De aceea, banca oferă posibilitatea de a deschide și menține diverse tipuri de conturi, adaptate nevoilor și structurii organizaționale a fiecărei companii. 

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Acces facil la grupul Raiffeisen Bank

Companiile au acces la serviciile oferite de toate instituțiile grupului Raiffeisen.

Acces de la distanță

Utilizând aplicațiile electronice puse la dispoziție de Raiffeisen Bank, reprezentanții companiei pot avea acces de la distanță la conturile acesteia.

Întrebări frecvente

Vă invitam să contactați echipa noastră dedicată la adresa de e-mail cash.management@raiffeisen.ro sau să vă adresați oricărei agenții Raiffeisen Bank. 

Vă invităm să consultați și/sau să descărcați lista de documente necesare deschiderii unei relații de cont.

Nevoi de business

Companiile pot beneficia de produsele și serviciile Raiffeisen Bank prin intermediul contului curent.

În funcție de cerințele companiei, structura sa organizațională și tipul de activitate, Raiffeisen Bank poate deschide și menține diverse tipuri de conturi, precum: conturi de capital social, conturi curente tranzacționale, conturi colectoare, conturi pentru gestiunea comisioanelor tranzacționale, conturi de garanții, conturi Escrow și conturi de consemnațiuni. Companiile pot deschide conturi în următoarele valute: RON, EUR, USD, GBP, CHF, HUF, PLN.

Avantaje pentru companie

Responsabil de relație dedicat La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat pentru aceste servicii și produse bancare.
Abordare personalizată Prin contul curent deschis la Raiffeisen Bank, beneficiați de produse și servicii bancare adaptate cerințelor companiei pe care o reprezentați.
Oferta de produse și servicii bancare Vă oferim posibilitatea negocierii termenilor și condițiilor în care compania poate utiliza aceste produse și servicii bancare.

Totul despre produse și servicii de cont:

Reprezentanții Legali nominalizează Reprezentanții Autorizați care vor dispune de conturile deschise de companie și vor stabili, pentru fiecare, accesul și limitele stabilite prin tipul semnăturii, tipul operațiunii și limitele tranzacționale. Reprezentanții autorizați pot accesa de la distanță conturile companiei, prin intermediul aplicațiilor electronice, dar și din orice agenție Raiffeisen Bank.

În cazul clienților Corporații și Instituții Financiare, un cont curent devine dormant după 90 zile calendaristice fără operațiuni de plăți/încasări sau modificări ale contractelor specifice în legătură cu contul, iar un cont curent de card devine dormant după 365 de zile de inactivitate.

Cum puteți achiziționa serviciul?

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat, care vă pune la dispoziție o ofertă personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta specialiștii din cadrul Departamentului Cash Management, la adresa de e-mail cash.management@raiffeisen.ro.

Deschiderea efectivă a conturilor se va realiza în agenția Raiffeisen Bank aleasă de dumneavoastră. În plus, prin intermediul serviciului de Internet banking Raiffeisen Online, aveți posibilitatea să dechideti conturi curente, fără a mai fi necesară deplasarea la agențiile băncii.