Skip to main content

Credit la termen pentru investiții

Finanțați proiectele de investiții și creditele pe termen mediu și lung

Companiile pot finanța nevoile specifice de afaceri prin acest credit pentru investiții, fie că este vorba de achiziționarea unor echipamente, utilaje sau alte mijloace fixe, de achiziția și/sau amenajarea de imobile sau de alte tipuri de investiții și proiecte investiționale.

Nevoi de business

Înțelegem nevoile specifice ale companiilor și suntem dedicați să oferim soluții financiare personalizate care să răspundă nevoilor dumneavoastră de afaceri.

Cu ajutorul creditelor pentru investiții pe termen mediu și lung pe care le oferim, aveți posibilitatea de a îndeplini obiectivele de afaceri și de a accelera creșterea într-un mod sustenabil. Indiferent dacă aveți nevoie de fonduri pentru achiziționarea de echipamente și utilaje moderne, pentru achiziționarea și/sau amenajarea de imobile sau pentru alte tipuri de investiții și proiecte investiționale, suntem aici să vă sprijinim.

Avantaje

Flexibilitate în termeni și condiții Beneficiați de o finanțare pe termen scurt, mediu sau lung. Perioada de utilizare este adaptată proiectului finanțat: produsul poate fi utilizat integral, într-o singură tranșă sau în mai multe, de-a lungul unei perioade specifice, în funcție de perioada de implementare a proiectului. Se acordă, după caz, o perioada de grație.
Relaxare la plata ratelor Agreați un grafic de rambursare. Ratele sunt stabilite în funcție de capacitatea de rambursare a companiei, rambursarea efectuandu-se în rate lunare, trimestriale sau semianuale. Acest tip de credit pentru investiții poate fi de tipul multi-opțiune: multi-valuta, multi-produs și multi-împrumutat.
Posibilitatea de refinanțare Aveți posibilitatea de refinanțare a cheltuielilor aferente proiectelor de investiții, din surse proprii sau din credite bancare.

Motive în plus ca să alegeți Raiffeisen Bank

Consultanță specializată, oferită de specialiști

La Raiffeisen Bank, beneficiați de consultanță specializată cu privire la alegerea soluției potrivite de finanțare sau garantare printr-un credit pentru investiții.

Totul despre credit la termen pentru investiții:

Tip credit: credit de investiții pentru corporații.

Moneda: Lei și/sau Euro și/sau USD;
Obiectul facilitații: finanțare specifică;
Suma creditului: finanțare sau refinanțare parțială din costul total al proiectului de investiții;
Perioada de utilizare: valabilă de la data semnării contractului de credit până la finalizarea investiției sau a contractului comercial;
Perioada de grație: valabilă, dacă este cazul, de la finalul perioadei de utilizare până la data obținerii fluxului de numerar care să permită rambursarea creditului;
Rambursare: în rate egale sau inegale, începând cu luna imediat următoare terminării perioadei de utilizare sau perioadei de grație (dacă este cazul), conform graficului de rambursare agreat cu compania;
Garanții: în conformitate cu politica băncii pentru acest credit pentru investiții.

Rata dobânzii penalizatoare

Rata dobânzii penalizatoare = 15% p.a., valabilă pentru toate facilitățile de credit și toate valutele în care este denominată facilitatea, așa cum este aceasta revizuită periodic de bancă și comunicată prin afișare pe site-ul băncii.

Cum puteți obține credit de investiții pentru corporații?

Simplu și eficient

La Raiffeisen Bank, beneficiați de un Responsabil de relație dedicat, care vă pune la dispoziție o ofertă personalizată. De asemenea, aveți posibilitatea de a contacta specialiștii din cadrul Departamentului Finanțarea Bilanțului, la adresa de e-mail corploans@raiffeisen.ro.