Skip to main content
Finantare agricultura

Finanțare pentru agricultură

Dezvoltă-ți afacerea pas cu pas printr-o finanțare responsabilă!

Ne dorim să creștem împreună și să te ajutăm să iți dezvolți afacerea pas cu pas. Creditele noastre, implementate prin programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, îți oferă 50% cost de finanțare subvenționat. Astfel, îți este mai ușor să îți atingi obiectivele.

Suntem alături de tine cu o echipa dedicată, cu experiență în gestionarea fondurilor europene, și o oferta flexibilă.

Fondul European pentru Investiții

Proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală și implementat în România prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Criterii de eligibilitate

- entități juridice organizate conform legii române (inclusiv Întreprinderi Individuale, Întreprinderi familiale, asociații, societăți cu răspundere limitată etc.)
- activitatea principală este în:
- agricultura primară, inclusiv domeniul pomicol
- prelucrarea produselor agricole și activități de marketing conexe, inclusiv în domeniul pomicol
- crearea și dezvoltarea activităților non-agricole în zonele rurale

Sunt excluse entitățile:
- nou înființate
- în dificultate financiară (lichidare, faliment, insolvență etc)
- care activează în domenii restricționate (producția și comercializarea de produse ilegale, arme și muniții, cazinouri, pariuri etc) sau interzise de legislația în vigoare la nivel național, european sau internațional
- care înregistrează datorii restante la Raiffeisen Bank sau altă instituție financiară

Tot ce vrei să știi despre finanțare pentru agricultură:

Accesează fonduri cu garanție minimă pentru afacerea ta!

Știm că planurile de dezvoltare ale firmei tale necesită atât fonduri pentru investiții pe termen lung cât și soluții pentru acoperirea nevoilor curente ale activității. Raiffeisen Bank, prin programele COSME, Inițiativă pentru IMM-uri și Programul National de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, te ajută să accesezi mult mai facil capitalul care îți este necesar. Creditele EIF (Fondul European de Investiții) de la Raiffeisen Bank pot fi accesate în condiții avantajoase față de alte produse de creditare: garanții minime și costuri reduse de finanțare.

Credite cu cerințe reduse de garantare, pentru investiții sau capital circulant/ cheltuieli curente.

Suma maximă acordată: 4.645.000 Lei

Valuta: Lei

Durata: minimum 12 luni, maximum 120 luni.

Garanții:
- 50% din valoarea creditului reprezintă garanția Fondului European de Investiții - alte garanții, conform normelor interne ale băncii (de exemplu obiectul investiției finanțate, garanții personale)

Beneficii pentru afacerea ta

Ușor de accesat Experții noștri locali îți asigură accesul la fonduri europene simplu și ușor.
Costuri de finanțare mai mici Economisești jumătate din costul creditului și poți să investești mai mult în afacerea ta.
Ofertă personalizată Rambursezi împrumutul în funcție de sezonalitatea afacerii tale și este suficient să garantezi cu obiectul investiției tale.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Experiență în programe de finanțare europeană

Beneficiezi de experiența acumulată de noi în acordarea acestui tip de creditare.
Din 2011 am acordat peste 6.700 de finanțări prin programele EIF derulate de Raiffeisen Bank sub Inițiativele JEREMIE, reprezentând peste 70% din total acestor finanțări în plafonul de garantare EIF alocat pentru România.

Ofertă diversificată dedicată nevoilor tale

Înțelegem nevoile afacerii tale și îți oferim tipurile de credite cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.