Skip to main content
achizitii online in siguranta

Achiziții online în siguranță

Raiffeisen Bank îți pune la dispoziție 3-D Secure, o tehnologie dezvoltată de VISA Internațional și Mastercard, pentru achiziții online rapide și fără niciun risc.

Mai multe informații?

Call center

Operatorii noștri stau la dispoziție în fiecare zi.

Rețea agenții

Oriunde te-ai afla, suntem aproape de tine. Vizitează-ne în cea mai apropiată agenție.

Siguranța afacerii tale, online

Știm că siguranța afacerii tale este importantă pentru tine. De aceea, vrem să-ți oferim un instrument care să te ajute să faci achiziții online în siguranță. 

Cu 3-D Secure, poți cumpăra rapid și ușor produsele și serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta, fără să-ți faci griji că vei fi victima unei fraude.

Avantaje pentru afacerea ta

Alege să achiziționezi bunuri online fără riscuri!

Comerț Electronic 3-D Secure este un serviciu atașat cardurilor care îți securizează achiziția bunurilor online pentru nevoile firmei tale, fără riscuri.

 

Serviciul "Comerț Electronic 3-D Secure" are la baza un sistem de cod  unic asociat fiecărei tranzacțîi cunoscut doar de către utilizatorul de card, căruia  îi oferă protecție împotriva tranzacțiilor neautorizate, frauduloase, la comercianțîi care au aderat la acest serviciu.


Siguranță și confort cu tehnologia 3-D Secure

Autorizarea tranzacțiilor de plată efectuate cu cardul la comercianții care utilizează 3D Secure, se va realiza pe baza de OTP (one time password), un cod unic asociat fiecărei tranzacții care va fi transmis prin SMS, de la numărul  1867, doar către numărul de telefon mobil al utilizatorului de card declarat la bancă, pentru fiecare tranzacție de acest tip.

Deoarece toate cardurile emise de Raiffeisen Bank sunt automat înrolate și activate în cardul serviciului  3D Secure, activarea serviciului nu se realizează de către client. Activarea serviciului “Comerț Electronic 3-D Secure” îți oferă siguranță deplină în procesul de achiziție a unor bunuri și servicii, fiind eliminat riscul fraudei realizate prin copierea informațiilor de plata sau prin generarea aleatorie de numere de carduri și utilizarea lor ulterioară pe Internet. 

Dacă site-ul de pe care vei face achiziții afișează logo-ul "Verified By Visa", înseamnă că acesta a implementat tehnologia 3-D Secure, ceea ce îți garantează securitatea informațiilor de plată. Când achiziționezi de pe aceste site-uri va trebui să te autentifici la fiecare tranzacție, păstrând astfel controlul asupra achizițiilor online.