Skip to main content
IMM acceptare carduri prin internet, e-commerce

Acceptare carduri prin internet, E-commerce

E mult mai ușor să crești vânzările atunci când clienții tăi pot plăti online cu cardul, mai sigur și mai rapid, cu serviciul E-commerce!

Acceptarea cardurilor prin internet înseamnă o experiență de cumpărături mai sigură și mai rapidă pentru clienți, iar pentru tine, oportunități nelimitate de extindere. Ai acces direct către un număr mai mare de potențiali cumpărători, extinzându-ți astfel audiența și construind o comunitate de clienți loiali.

Totul despre acceptare carduri prin internet, E-commerce:

Platformă online care oferă posibilitatea desfacerii portofoliilor de produse proprii în mediu virtual și a încasării în mod eficient a contravalorii mărfurilor expuse pe site și plătite online cu cardul. În același timp, reprezintă un serviciu de comerț electronic (E- commerce) care asigură îmbunătățirea managementului financiar al companiilor și asigură un proces de plată simplu prin acceptarea la plată a cardurilor pe Internet.

Termen de decontare tranzacții: T+1.

Moneda pentru decontări: în Lei, Euro și USD.

Pagină de plată și e-mail de confirmare a plății personalizate în funcție de nevoile companiei.
Pagină de plată distinctă pentru desktop/laptop sau mobil/tabletă, Iphone, Ipad, Android etc în funcție de dispozitivul de pe care plătitorul accesează site-ul firmei.

Cum poți achiziționa serviciul?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat de acest serviciu, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi asistat de specialiștii noștri sau trimite-ne un email la acceptare_carduri@raiffeisen.ro.


Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu activitate în comerțul electronic.

Nevoi de business

Oferă clienților tăi posibilitatea de a plăti online prin card!

Dacă ai o firmă ce activează în domeniul comerțului electronic și dorești să oferi clienților tăi posibilitatea de a efectua plăți online prin card, pe site-ul companiei tale, atunci serviciul de acceptare la plată a cardurilor pe Internet, E-commerce de la Raiffeisen Bank este soluția ideală care oferă și condiții de siguranță deplină pentru comercializarea în mediul electronic.

Beneficii pentru afacerea ta

Creșterea volumului de vânzări Expune portofoliul de produse în mediul virtual și astfel îți vei extinde piața de desfacere, fapt ce va conduce la o creștere exponențială a volumului vânzărilor.
Management rapid al încasărilor Redu-ți costurile aferente transportului de numerar și transferă sumele economisite către alte operațiuni ale afacerii. În același timp, procesul de încasări se desfășoară mult mai rapid și oferă un grad ridicat de acuratețe a raportărilor în contabilitate.
Siguranță pentru operațiunile online Beneficiează de procesarea operațiunilor prin carduri emise sub sigla Visa și Mastercard, în mod securizat, serviciul de comerț electronic folosind un protocol sigur de autentificare 3D-Secure, care minimizează riscurile de fraudă la plata online prin card.
Parteneriat de marketing Poți pune la dispoziția clienților tăi facilitatea de plată în rate fără dobânda, prin aderarea la parteneriatul Multishop de la Raiffeisen Bank.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Asistență gratuită

Îți oferim asistență tehnică gratuită 24/7 pentru toate aspectele tehnice, atât pentru firma ta, cât și pentru clienții tăi care efectuează plăți online prin card. În plus, oferim și asistență specializată la configurarea web site-ului tău pentru a accepta plăți online prin card.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.