Skip to main content
Securitate online

Sfaturi de securitate

E atat de ușor să faci operațiuni bancare online. E o tehnologie minunată, care ne-a făcut viața mai ușoară. Dar, din păcate, infractorii profită și ei de progresul tehnologic. De aceea, este important să fim precauți și să luăm măsuri de securitate pentru a ne proteja banii.

Raiffeisen Bank te ajută să faci operațiuni bancare online în siguranță. 

Află cum poți să fii în siguranță atunci când folosești servicii și produse bancare.

Asigurăm asistență pentru situații limită

Te afli în situația în care cardul a fost blocat în bancomat? ATM-ul nu îți oferă suma cerută? Ai pierdut cardul sau ți-a fost furat? Vrei să te asiguri că utilizezi cardul în siguranță maximă? Ți-am pregătit un set de sfaturi utile pentru situații speciale și care îți vor oferi siguranță atunci când foloseșți cardurile de business Raiffeisen Bank.

Cu serviciul de internet banking, Raiffeisen Online, beneficiezi mereu de cele mai moderne și mai sigure tehnologii anti-fraudă.

Află mai multe

Raiffeisen Bank îți pune la dispoziție 3-D Secure, o tehnologie dezvoltată de VISA Internațional și Mastercard, pentru achiziții online rapide și fără riscuri.

Află mai multe

Raiffeisen Bank îți spune ce măsuri de siguranță poți lua pentru a preveni utilizarea frauduloasă a cardurilor firmei tale.

Află mai multe

Raiffeisen Bank are pregătit un set de măsuri rapide pentru blocarea tentativelor de fraudă online, intervenind prompt pentru limitarea efectelor și dezactivarea cât mai rapidă a acestora.

Află mai multe

În sprijinul tău

Call center Internet banking

Operatorii noștri stau la dispoziția ta la *2000 sau 004 021 306 3007

Rețea agenții

Oriunde te-ai afla, suntem aproape de tine. Vizitează-ne în cea mai apropiată agenție.