Skip to main content

Vodafone Business

Vodafone Business oferă pachete speciale pentru clienții persoane juridice Raiffeisen Bank!

Alege abonamentul potrivit afacerii tale și ai avans 0 la smartphone-urile din oferta Vodafone, compatibile și cu aplicația RaiPOS. 

Ce îți oferim?

La Raiffeisen, înțelegem nevoile de comunicare specifice ale afacerilor și am conceput aceste pachete pentru a oferi o conectivitate îmbunătățită și soluții Vodafone Business pentru afacerea ta.

Descopera planuri flexibile Vodafone Business, care pot fi adaptate pentru a satisface cerințele specifice ale companiei tale. Indiferent dacă ai nevoie de servicii de voce și date mobile, soluții de conectivitate de nivel business sau servicii gestionate complete, avem pachetul potrivit pentru tine.

Vodafone Business

Poți selecta pachetul dorit dintr-o gamă variată de terminale și servicii de mobilitate.

Cum poți beneficia de ofertă?

Accesează Oferte speciale Vodafone Business și Raiffeisen Vodafone și alege pachetul care se potrivește companiei tale!

Dacă ești deja client IMM Raiffeisen Bank, te rugăm să ne lași datele tale și un reprezentant te vă contacta în vederea transmiterii unei oferte în funcție de cerințele tale.

Dacă nu ești client Raiffeisen, dar îți dorești să beneficiezi de ofertă, alege un pachet de cont curent:

Pachetul de cont curent IMM Start la 29 lei pe lună - cu taxă de administrare 0 pentru clienții start-up. Promoția se aplică pentru lunile în care clientul îndeplinește condiția de start-up (are mai puțin de 12)

Pachetul de cont curent IMM Plus la 49 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Optim la 79 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Extra la 119 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Ultra la 199 lei pe lună

Criterii de eligibilitate

Dacă nu ești client Raiffeisen Bank, alege unul din pachetele de cont curent și solicită informații suplimentare de la reprezentantul tău dedicat.

Dacă ești deja client Raiffeisen Bank, lasă-ne datele și un reprezentant te va contacta.

Avantaje

Achiziție într-un singur pas Profită de pachetele competitive și variate, ce conțin atât partea de mobilitate, cât și echipamente compatibile cu aplicația RaiPos.
Telefonul devine POS mobil Poți transforma telefonul mobil într-un terminal de plată. Astfel, vei încasa plăți de oriunde. Simplu și ușor.
Acces în timp real la informații Vei putea monitoriza în timp real încasările (atât la nivelul companiei, cât și la nivelul punctului de lucru, sau la nivelul POS-ului). De asemenea, contabilitatea va putea fi ținută mult mai ușor - vei putea configura și exporta rapoarte financiare.
Siguranță Tranzacțiile prin intermediul aplicației se vor realiza în deplină siguranță, în linie cu standardele de securitate. De asemenea, te vei bucura de procesarea rapidă și de acces la istoricul plăților.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.