Skip to main content

Credit de investiții IMM

Transformă-ți planul de investiții în realitate!

Dacă ai planuri de dezvoltare sau extindere pentru afacerea ta precum achiziția de bunuri, imobile, autoturisme, echipamente, sau îți dorești refinantarea investițiilor realizate anterior solicitării creditului și efectuate din surse proprii sau atrase, creditul de investiții IMM te ajută să îți transformi planurile în realitate.

Tot ce vrei să știi despre creditul de investiții pentru IMM:

Finanțare constând în acordarea unei sume în mod integral cu utilizare unică având la bază un grafic de rambursare în rate.

Suma minimă: 7.000 Euro sau echivalentul în Lei.

Tipul tragerilor: unice sau multiple.

Perioada de rambursare: maximum 120 luni.Modalitate de rambursare: rate lunare sau trimestriale.

Avans: minim 15%

Valuta: Lei, Euro.

Garanții: mix de garanții ce include ipoteca mobiliară asupra conturilor curente, garanție personală de tip fidejusiune, garanții mobiliare/imobiliare reale în conformitate cu reglementările băncii.

Cum poți obține finanțare?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat de acest produs, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi consiliat de specialiștii noștri.

Criterii de eligibilitate

Companii cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro și minim un an financiar încheiat.

Documente necesare

Pentru a aplica la acest produs, documentația solicitată pentru etapa de analiză include ultimul bilanț anual și ultima balanță de verificare.

Beneficii pentru afacerea ta

Sprijin financiar Beneficiezi de finanțarea necesară atunci când vrei să-ți dezvolți afacerea și nu dispui de fondurile necesare, indiferent de destinația investiției tale: achiziționarea de bunuri cu utilizare îndelungată, de echipamente sau chiar achiziții și/sau reparații imobiliare.
Flexibilitate Dispui de o perioadă maximă de rambursare de până la 120 de luni și o perioadă de grație inclusă de 6 luni, aspect ce conferă lejeritate în amortizarea investiției.
Confort Garantezi finanțarea chiar cu obiectul investiției.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Garanții extra

Ai posibilitatea de a accesa garanții suplimentare prin parteneriate cu instituții de garantare naționale și internaționale.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.