Skip to main content
Credit capital de lucru

Creditul capital de lucru

Asigură-ți fondul de resurse financiare de care firma ta are nevoie pentru activitatea de zi cu zi!

Accesând un credit pentru capitalul de lucru, poți valorifica mai ușor oportunitățile sezoniere, poți planifica mai sigur vârfurile de activitate, dacă acestea sunt bazate pe scadențe determinate, și ai un control mai bun al fluxurilor financiare.

Tot ce vrei să știi despre creditul capital de lucru:

Finanțare constând în acordarea unei sume în mod integral cu utilizare unică și care are la bază un grafic de rambursare în rate.

Suma minimă: 7.000 Euro sau echivalent în Lei.
Trageri: unice sau multiple.
Perioada de rambursare: maxim 60 luni.
Modalitate de rambursare: rate lunare sau trimestriale.
Valută: Lei, Euro.
Garanții: Mix de garanții în conformitate cu reglementările băncii ce includ ipotecă mobiliară asupra conturilor curente, garanție personală de tip fidejusiune și/sau garanții mobiliare/imobiliare reale.

Cum poți obține finanțare?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat de acest produs, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank, unde vei fi consiliat de specialiștii noștri. Aplica chiar astăzi și poți obține soluțiile de finanțare de care ai nevoie pentru a îți transforma afacerea într-o poveste de succes! 

Criterii de eligibilitate

Companii cu cifră de afaceri până la 5 milioane Euro și minim un an financiar încheiat.

Nevoi de business

Prin Creditul capital de lucru, afacerile care au nevoie de o sursă de capital pentru susținerea activității curente își pot finanța, timp de 36 de luni, nevoi precum: achiziție de stocuri, plata datoriilor la bugetul de stat, plata furnizorilor sau alte plăți.

Beneficii pentru afacerea ta

Dezvoltarea afacerii

Ai posibilitatea de a face achiziții de valori mari atunci când ai nevoie de utilaje noi sau stocuri mărite. Rambursarea sumelor utilizate dintr-un credit capital de lucru efectuandu-se treptat, fără a afecta în mod semnificativ lichiditatea companiei.

Flexibilitate

Beneficiezi de un plan de rambursare fix, lunar sau trimestrial pentru activități sezoniere. Cu Creditul capital de lucru îți bugetezi coerent plățile lunare ce țin de aceasta finanțare.

Continuitate

Îți acoperi ușor nevoile de finanțare care pot apărea în compania ta ca urmare a unui ciclu de exploatare discontinuu sau sezonier.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Posibilități multiple de garantare

Dacă nu dispui de garanții materiale, poți beneficia de posibilitatea de a accesa garanții suplimentare prin parteneriate cu instituții de garantare naționale și internaționale.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.