Skip to main content
IMM Acceptare carduri RaiPos

RaiPOS, aplicația prin care telefonul devine POS

Încasează direct cu telefonul tău mobil!

Aplicația RaiPOS transformă telefonul tău Android într-un terminal POS, capabil să proceseze plăți la fel de rapid și sigur precum un POS clasic.

Ce este RaiPOS?

Telefon mobil sau terminal POS? Ambele. Telefonul tău Andoid se transformă acum în terminal POS.

Noua aplicație RaiPOS, acum disponibilă pentru telefoanele cu sistem de operare Android, te ajută să le oferi clienților tăi încă o opțiune de plată cu cardul. Poți să accepți plăți tip contactless cu cardul, telefonul sau orice alt device cu cititor NFC.

Descarcă și instalează acum aplicația RaiPOS din Google Play.

De ce să folosești RaiPOS?

Acceptare carduri

  • Accepți la plată cardurile cu tehnologie contactless sau orice alt dispozitiv de plata prin NFC (telefon, ceas)
  • La toate tranzacțiile de peste 100 lei se va introduce codul PIN, având la dispoziție o tastatură securizată, cu cifre care își schimbă poziția aleatoriu, pentru un plus de siguranță.
  • Chitanța se va putea accesa prin 4 modalități: afișare pe ecranul telefonului, afișare cod QR (prin scanare de către client se poate vizualiza confirmarea plății), prin e-mail sau se poate printa dacă telefonul este conectat la o imprimantă.
  • Poți accepta plăți în orice valută, pentru carduri Visa și Mastercard. 
  • Poți oricând să anulezi o plata, dacă este nevoie
  • Ai acces la portatul web de comerciant unde poți vizualiza situația completă pentru fiecare utilizator înregistrat în contul tău.
  • Settlement-ul se face automat la finalul fiecărei zi lucrătoare.

Cum poți să ai și tu RaiPOS?

Simplu!

Ne lași datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp. Te așteptăm și în orice agenție Raiffeisen pentru activarea serviciului.

Aplicația Raiffeisen RaiPOS este disponibilă în Google Play și poate fi descărcată gratuit. Aplicația este compatibilă pe telefoanele cu sistem de operare Andoid, versiune min. 10.

Beneficii pentru afacerea ta

Costuri reduse față de un POS standard Fără comision de administrare lunară pentru tranzacții de minimum 10.000 lei
Rapiditate în utilizare Poți să instalezi aplicația pe orice telefon sau tabletă cu sistem de operare Andoid și poate fi utilizat în termen de câteva ore ce achiziționezi produsul.
Control sporit În calitate de administrator al tuturor dispozitivelor înregistrate, poți să vezi oricând situația vânzărilor și să extragi rapoarte din portalul web de comerciant. Ai access la utilizatorii terminalelor și poți să gestionezi drepturile de utilizare.
Siguranță RaiPOS este la fel de sigur că un terminal POS standard. Pentru orice tranzacție de peste 100 lei se va introduce codul PIN. În plus, ai la dispoziție o tastatură securizată, cu cifre care își schimbă poziția aleatoriu, pentru un plus de siguranță.
Prietenos cu natura Ai posibilitatea de a trimite chitanță cu confirmarea tranzacției pe mail, prin afișarea și scanarea unui cod QR, sau o poți afișa pe ecranul telefonului.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Asistență gratuită

Îți oferim asistență tehnică gratuită pentru aspectele tehnice atât pentru firma ta, cât și pentru clienții tăi care efectuează plăți online prin card, 24/7. În plus, oferim și asistență specializată la configurarea web site-ului tău pentru a accepta plăți online prin card.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.