Skip to main content

Taxback International

Acum e mai simplu să recuperezi plățile de TVA extern

Poți să îți reduci costurile aferente deplasărilor externe și să fluidizezi fluxul de numerar al firmei folosind serviciul de rambursare TVA extern oferit prin parteneriatul Raiffeisen Bank cu Taxback International. 

Dacă ești deținător al unui card de debit/credit business și călătorești în interes de afaceri în strainate, pentru recuperarea sumelor aferente TVA, Raiffeisen Bank îți oferă soluția prin parteneriatul său cu Taxback International.

De ce să alegi Taxback International?

Partener competentTaxback International este o companie multinațională, membră a Taxback Group, specializată în servicii de rambursare de taxe, având o rețea globală de birouri în lume şi peste 1000 de angajați. În România este prezentă din anul 2003, oferind clienților persoane fizice și juridice servicii de consultanță fiscală specializata.

Prin intermediul parteneriatului nostru, poți beneficia de expertiza specialiștilor de la Taxback International, care te vor ghida pas cu pas în obținerea sumelor cuvenite. Ei se vor ocupa de toate detaliile, astfel încât tu să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale.

Cum poți beneficia de ofertă?

Pasul 1: Te înregistrezi completând formularul și vei fi contactat de consultantul tău TaxBack International în maxim 24 ore.

Pasul 2: Transmiți online documentele de plată către Taxback International.

Pasul 3: Taxback International se angajează să presteze pentru firma ta servicii de rambursare TVA prin stabilirea relației contractuale directe cu tine.

Alege un pachet de cont curent:
Pachetul de cont curent IMM Start la 29 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Plus la 49 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Optim la 79 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Extra la 119 lei pe lună
Pachetul de cont curent IMM Ultra la 199 lei pe lună

Criterii de eligibilitate
Clienți Raiffeisen Bank, persoane juridice Raiffeisen Bank, înregistrați în scopuri de TVA. cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro.

Ce îți oferim?

Serviciu complet, rapid și eficient de rambursare TVA extern pentru posesorii de carduri business Raiffeisen Bank.

Tipuri de cheltuieli cu TVA rambursabil

• participări la târguri internaționale

• taxe profesionale

• participări la training-uri

• combustibil/ transport

• cazări la hotel

• facturi restaurant

• cheltuieli inter-company și protocol.

Suma acceptata: minim 400 euro ca valoare a TVA pentru rambursări trimestriale/bianuale și minim 50 euro pentru rambursări anuale.

Data limită depunere dosar: 30 Septembrie al fiecărui an calendaristic pentru anul fiscal anterior, cu excepția Olandei, care acceptă rambursări retroactive, pe cinci ani în urmă.

Durata procedurii: Cel mult 4 luni de la depunerea cererii (UE).

De reținut este și faptul că multe state din UE rambursează TVA în mai puțin de 30 de zile.

Avantaje pentru compania ta:

Suport juridic Acest serviciu îți asigură eligibilitate pentru rambursare TVA, din punctul de vedere al legislației fiscale internaționale.
Comision preferențial Ai costuri reduse dacă accesezi serviciul de rambursare a TVA-ului extern oferit în colaborare cu partenerul nostru Taxback International pentru deținătorii de carduri business, de debit sau credit de la Raiffeisen Bank.
Confort Ai acces ușor la serviciile de rambursare TVA oferite de Taxback International.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

 

Partener competent

Taxback Internațional este o companie multinațională, membră a Taxback Group, specializată în servicii de rambursare de taxe, având o rețea globală de birouri în lume şi peste 1000 de angajați. În România este prezentă din anul 2003, oferind clienților persoane fizice și juridice servicii de consultanță fiscală specializată.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.