Skip to main content
IMM economii si plasamente

Economii și plasamente

Produse pentru disponibilitățile financiare ale afacerii tale.

Valorifică-ți eficient sumele disponibile!

Dacă ai o companie al cărei flux financiar înregistrează sume disponibile pe care vrei să le folosești pentru plasamente sau investiții financiare, Raiffeisen Bank îți pune la dispoziție produse și soluții de economisire sau investiții potrivite cu nevoile tale, cu grade de risc și randament diferite.

Beneficii pentru afacerea ta

Produse adaptate nevoilor afacerii tale Pentru situațiile când deții capital disponibil pentru investiții financiare, îți oferim o gamă largă de produse și soluții de economisire, potrivite pentru orice profil investițional bazat pe tipul venitului scontat și al nivelului de risc aferent.
Acces rapid online În funcție de produsul selectat, poți utiliza serviciile de tranzacționare electronice Raiffeisen Online și Raiffeisen Direct pentru efectuarea și gestionarea plasamentului dorit, fără a te deplasa la bancă.

Economii și plasamente în detaliu

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Termene diversificate de plasament

Ai posibilitatea de a efectua investiții pe termen scurt, mediu și lung, conform planificării resurselor tale financiare.

Depozite la termen

Cu depozitele la termen de la Raiffeisen Bank poți să economisești ușor sume de bani pentru perioade fixe de timp, în funcție de nevoile companiei tale.

Titluri de stat

Dacă ai o afacere care caută soluții diversificate de investire a disponibilităților financiare, Raiffeisen Bank, prin echipa departamentului de Trezorerie, îți oferă soluții de investire în titluri de stat.

Fonduri de investiții (RAM)

Când afacerea ta deține capital disponibil pentru investiții pe termen mediu sau lung, cu Fondurile de investiții Raiffeisen Asset Management poți să-ți alcătuiești un portofoliu variat cu nivele diferite de randament și risc.