Skip to main content
Servicii electronice

Servicii electronice

Ești #GataDeBusiness cu serviciile electronice de la Raiffeisen!

Atunci când vrei să efectuezi operațiuni bancare online sau să afli informații despre conturile companiei tale, o poți face rapid prin noul Raiffeisen Online IMM și Smart Business, internet și mobile banking.

Descoperă toate funcționalitățile și economisește timp și bani pentru afacerea ta!

Afli informațiile care te interesează cu ajutorul Anei, asistentul tău virtual, sau plătești cu ușurință cu telefonul sau smartwatch-ul, prin Apple Pay.  

Avantaje pentru afacerea ta

Simplitate Atunci când efectuezi operațiuni electronice, beneficiezi de comisioane mai mici și plăți intrabancare instant.
Flexibilitate Ai oricând access la informații despre conturile tale și efectuezi tranzacții bancare oriunde unde te afli.
Eficiență Cu noul Raiffeisen Online și Raiffeisen Smart Business acum este și mai simplu să autorizezi plăți 100% online, cu aplicația Smart Token sau să descarci și să transmit mai departe extrasul de cont cu un singur click. Totul în deplină siguranță!

Totul despre serviciile electronice Raiffeisen:

Mobile banking, Raiffeisen Smart Business

Flexibilitatea este esențială pentru orice afacere, dar știm că îți dorești asta și de la o aplicație de mobile banking. Acum ai Smart Business.

Internet banking, noul Raiffeisen Online IMM

Cu noul Raiffeisen Online IMM ești la curent cu toate informațiile despre conturile firmei tale și poți efectua o gama variată de operațiuni bancare. De ce să nu faci asta oricând dorești și în siguranță? 

ATM și mașini multifuncționale MFM

Prin rețeaua Raiffeisen Bank de peste 1100 de bancomate (ATM) și mașini multifuncționale (MFM) din toată țară, ai acces facil la disponibilul din cont și informații despre acesta.

SmartTel - Alerte SMS

Ai acces imediat prin SMS la informații precum cursurile valutare, rate dobândă, 24/7, oriunde ai fi în aria de acoperire a operatorilor naționali de telefonie mobilă Vodafone, Orange și Telekom. 

Ana asistentul virtual Raiffeisen Bank

Ana, asistentul virtual, răspunde imediat întrebărilor tale care nu necesită autentificare, despre produsele Raiffeisen. Dezvoltată pe baza tehnologiei de înțelegere automată a limbajului, Ana este serviciul digital de self-service oferit de Raiffeisen Bank.

Apple Pay IMM

Cu Apple Pay descoperi ușurință de a face plăți pentru tine sau către partenerii tăi de afaceri, direct cu telefonul tău mobil sau ceasul Apple. Plătești rapid și sigur la orice tranzacție. Află mai multe

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Avantaje la operațiunile cu numerar

Prin rețeaua de bancomate (ATM)/ multifuncționale (MFM), beneficiezi de costuri reduse pentru operațiunile cu numerar, chiar și pentru depuneri.

Plătești direct de pe smartwatch cu Garmin Pay

Când mergi la antrenament, orice accesoriu este în plus. Uită de portofel sau telefon și folosește ceasul tău Garmin pentru orice tip de plată, indiferent de tipul de card utilizat, de business sau personal.

Află mai multe