Skip to main content
IMM Nevoi de business

Soluții bancare complete pentru afaceri

Ai o afacere de succes? Atunci știi că timpul și energia ta sunt prețioase. Raiffeisen Bank îți înțelege nevoile și te ajută să-ți concentrezi atenția asupra a ceea ce contează cel mai mult: dezvoltarea afacerii tale. Cu experiența și expertiza specialiștilor noștri, îți poți găsi cu ușurință produsele și serviciile potrivite pentru nevoile tale de business. 

Raiffeisen Bank: Partenerul de încredere al afacerii tale!

Ești un antreprenor pasionat și îți dorești ca afacerea ta să fie de succes. De aceea, știm că vrei ca toate operațiunile bancare de business să fie simple și eficiente, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce îți place cel mai mult: să construiești o afacere de succes. 

1. Efectuezi plăți și încasări

Soluțiile noastre

Obiectivele tale sunt luate în considerare

Suntem pregățiți să te sprijinim cu pachete de cont curent pentru diferite stadii de dezvoltare ale afacerii tale și îți putem oferi soluții de tranzacționare electronice pentru a-ți atinge obiective, precum reducerea costurilor cu operațiunile bancare, nevoia de acces facil la conturile tale, reducerea timpului alocat efectuării plăților, sau derularea unor tranzacții cu parteneri externi.

Poți alege ceea ce ți se potrivește

Având experiență unui portofoliu extins de clienți IMM și a rulării unor tranzacții zilnice de miliarde de Lei, investim permanent în produsele și serviciile noastre, pentru a le face din ce în ce mai bune pentru ține și afacerea ta. Dintre acestea, unele îți sunt deja utile în mod curent iar de altele vei avea nevoie pe măsură ce te vei dezvolta. Te invităm să vezi cum avansul tehnologiei și cunoașterea nevoilor specifice întreprinzătorilor au dus la crearea de pachete de servicii bancare testate zilnic în economia românească.

2. Ai nevoie de lichidități

Soluțiile noastre

Finanțările privesc nevoi diverse

Stadiul de dezvoltare al afacerii tale poate necesită o facilitate de credit pentru susținerea stocurilor, a termenelor de plata acordate clienților sau pentru diverse plăti, cum ar fi cele către furnizori, personalul angajat sau bugetul statului. De aceea, îți stăm la dispoziție pentru a stabili împreună cum te poți finanța și ce grafic de rambursare poți adopta. Uneori, cu un simplu card de credit îți poți simplifică multe din activități.

Implementăm scheme de garantare pentru tine

Specialiștii noștri au dezvoltat și implementat pentru ține parteneriate cu instituții naționale și internaționale precum Banca Europeană de Investiții, ce promovează scheme de acces la finanțare pentru întreprinderi mici și mijlocii. În funcție de sectorul tău de activitate și de planurile tale de dezvoltare, pot fi disponibile facilități de garantare pentru creditele ce urmează a fi contractate.

3. Investești în dezvoltarea afacerii tale

Soluțiile noastre

Avantajele colaborării cu un partener bancar

Dacă planurile tale de dezvoltare necesită investiții de valori considerabile, privește-ne că pe un partener de finanțare pe termen lung. Împreună, vom stabili modul în care poți să accesezi fondurile necesare și chiar o perioada de grație pentru că investită ta să ajungă la parametri maximi de funcționare. În același timp, avem grijă că durata creditului să fie echivalentă cu perioada în care bunul finanțat va putea produce beneficii pentru afacerea ta.

Experiența noastră în finanțare contează

Consultanții noștri au expertiză de a-ți înțelege afacerea și de a adapta oferta noastră de creditare pentru situații practice, precum realizarea unei investiții noi sau a unei renovări în regie proprie, situație în care poate fi mai dificil să prezinți documente justificative. Avem și soluții pentru obținerea de garanții suplimentare prin intermediul parteneriatelor cu instituții financiare românești sau internaționale. Poți discuta cu noi despre refinanțarea unor investiții mai vechi sau despre oportunitatea unui leasing. De asemenea, dacă deții o afacere în agricultură sau practici o profesie liberală, îți oferim tipuri de credite specializate.

4. Plasezi disponibilități

Soluțiile noastre

Avem un portofoliu divers și cunoaștem piața de capital

Este un avantaj să lucrezi cu o bancă ce aparține unui grup financiar puternic, care îți poate oferi acces nu doar la tradiționalele conturi de depozit la termen, ci și la produsele unor fonduri de investiții sau titluri emise și garantate de statul român. 

5. Administrezi numerar

Soluțiile noastre

Poți utiliza instrumente electronice

Prin intermediul platformelor electronice gestionate de echipele noaste de specialiști, administrarea tranzacțiilor tale cu numerar se poate reduce doar la transmiterea de instrucțiuni sau primirea de rapoarte în formate de fișiere electronice. Astfel, poți iniția plăti către beneficiari persoane fizice sau poți monitoriza încasările facturilor emise către clienții tăi în mediu securizat și câștigând timp pentru afacerea ta. Iar dacă trebuie să utilizezi volume mari de numerar, documente sau instrumente de plata, îți stăm la dispoziție cu serviciul Transport Valori.