Skip to main content

Edenred

Edenred este o companie recunoscută la nivel global pentru serviciile sale de gestiune a beneficiilor pentru angajați și de gestionare a cheltuielilor de afaceri. Oferta noastră specială îți permite să beneficia de 3 luni de servicii gratuite oferite de Edenred pentru beneficiile extrasalariale.

Cum poți beneficia de ofertă?

Simplu!

Dacă ești convins sau ai nevoie de mai multe detalii, te rugăm să iei legătura cu reprezentantul tău Raiffeisen Bank.

Dacă ești deja client IMM Raiffeisen Bank, ne poți lăsa datele și un reprezentant Edenred te va contacta în vederea transmiterii unei oferte în funcție de cerințele tale.

Dacă nu ești client Raiffeisen, dar îți dorești să beneficiezi de ofertă, alege un pachet de cont curent:


Pachetul de cont curent IMM Start la 29 lei pe lună - cu taxă de administrare 0 pentru clienții start-up. Promoția se aplică pentru lunile în care clientul îndeplinește condiția de start-up (are mai puțin de 12)

Pachetul de cont curent IMM Plus la 49 lei pe lună

Pachetul de cont curent IMM Optim la 79 lei pe lună

Pachetul de cont curent IMM Extra la 119 lei pe lună

Pachetul de cont curent IMM Ultra la 199 lei pe lună

Criterii de eligibilitate

Dacă nu ești client Raiffeisen Bank, alege unul din pachetele de cont curent și solicită informații suplimentare de la reprezentantul tău dedicat.

Dacă ești deja client Raiffeisen Bank, lasă-ne datele și un reprezentant Edenred te va contacta.

De ce să alegi Edenred?

Este important să profiți de cele mai bune oportunități pentru afacerea ta, iar beneficiile extrasalariale prin Edenred sunt importante pentru angajații tăi sunt motorul care ține totul în funcțiune.

Profită de oferta specială de la partenerul nostru, Edenred: dacă ești client IMM Raiffeisen, poți obține chiar 3 luni de servicii gratuite de la Edenred. 

Prin intermediul serviciilor Edenred, vei putea simplifica și optimiza administrarea beneficiilor extrasalariale acordate angajaților tăi. Aceasta include tichete pentru masă, vouchere de vacanță și multe altele. De asemenea, vei beneficia de instrumente avansate de raportare și control, care îți vor permite să monitorizezi și să gestionezi cheltuielile într-un mod eficient și transparent.

 

Ce îți oferim?

Access în platforma Benefit

Le oferi angajaților tăi acces în platforma Benefit, care funcționează ca un fel de magazin online, în care fiecare angajat își poate alege lunar seria de beneficii, oferte și reduceri pe care și le dorește.

Rețea extinsă de comercianți

Pot folosi cardurile Edenred la peste 65.000 comercianți - parteneri în rețeaua Edenred România.

Acceptare la plată

Acum accepți ușor la plată carduri cu tichete de masă și de vacanță!

Vrei să încasezi și tu tichete de masă și de vacanță, dar nu ai încă un POS?
Poți alege din oferta Raiffeisen tipul de POS care se potrivește afacerii tale: POS pe telefon – RaiPOS, GPRS fix sau Ethernet.

Află ce tip de POS ți se potrivește!

• RaiPOS – POS pe telefon
Primul terminal POS pe telefon este GRATIS, iar de la a doua aplicație de plată pe care o instalezi costul este de 25 lei comision de administrare pe lună.

• GPRS fix
Comisionul de admnistrare lunară este de 40 lei/terminal

• Ethernet
Comisionul de admnistrare lunară este de 40 lei/terminal

Orice terminal care are într-o lună rulaje de cel puțin 5.000 lei este scutit de comisionul de admnistrare în luna respectivă.

Descoperă aici oferta completă.

Cardul de tichete de masă

Edenred - Ticket Restaurant

Tichetele de masă electronice simplifică procesul de acordare, utilizare și de decontare a tichetelor de masă.

• Ce este Edenred Ticket Restaurant?
Cel mai dorit beneficiu extrasalarial, folosit pentru achitarea mesei la restaurant sau pentru achiziționarea de produse alimentare

• Cui se acordă?
Fiecare angajat poate beneficia lunar de tichete de masă. Suma maximă acordată unui angajat este de 30 lei pentru fiecare zi lucrată.

• Unde poate fi folosit?
În rețeaua de comercianți parteneri

• Avantaje
Economie de 37% și scutire de la plata taxelor sociale
Deductibilitate de la plata impozitului pe profit
Se impozitează cu 10%, cotă corespunzătoare impozitului pe venit, plătibil de angajat.
Tichetele de masă se reîncarcă lunar în platforma MyEdenred
Plățile se efectuează rapid, având tehnologia contactless

Cardul de vacanță

Edenred - Voucher de vacanță electronic

• Ce este EDENRED vacanță?
Este soluția dedicată exclusiv achiziționării de servicii turistice cu acoperire naționala 100%: hoteluri, pensiuni, baze de tratament balnear și agrement, agenții de turism etc.

• Cui se acordă?
Se pot acorda sume de până la 6 salarii minime brute pe an fiecărui angajat cu contract individual de muncă.

• Unde poate fi folosit?
În rețeaua de comercianți parteneri: hoteluri, pensiuni, baze de tratament balnear și agrement etc.

Avantaje pentru compania ta:

Economie de costuri Este posibil să reduci cu până la 37% taxele și impozitele pe care le plătești, iar în plus, poți beneficia și de o deducere de la impozitul pe profit.
Card de tichete de masă Când alegi să oferi carduri de tichete de masă angajaților tăi, atât tu cât și echipa ta beneficiați în mai multe feluri. Tu ai avantaje fiscale importante, iar angajatii tăi se vor bucura de tichetele de masă într-o rețea extinsa de parteneri.
Card de vacanță Le poți oferi posibilitatea angajaților selectării unui card de vacanță pentru a-și planifica mai ușor concediul în România, în rețeaua de unități turistice partenere. Totul într-o platformă dedicată, unde pot aplica filtre de căutare precum județ, zonă turistică sau oraș, pentru a găsi destinația dorită.
Card cadou Atunci când dorești să îți recompensezi angajații în semn de recunoștința, o poți face cu Edenred Cadou, acesta completează cu succes pachetele de beneficii extrasalariale ale firmei. În funcție de ocazia pentru care decizi să le acorzi, beneficiezi de o serie de avantaje fiscale.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.