Skip to main content
Leasing financiar

Leasing Financiar

Bucură-te de oportunitatea de a-ți dezvolta afacerea cu ajutorul Raiffeisen Leasing!

Suntem aici să-ți oferim soluții avantajoase de leasing financiar, astfel încât să poți achiziționa rapid și ușor autovehicule, echipamente, utilaje sau alte bunuri necesare pentru firma ta. Și cel mai bun lucru? Le poți plăti în rate convenabile!

Tot ce vrei să știi despre leasing financiar:

Forma de finanțare cu plăți succesive pentru a utiliza un bun în baza unui contract pe perioadă determinată, la finalul căreia societatea comercială devine proprietarul bunului, după achitarea ultimei rate, a valorii reziduale, precum și altor eventuale costuri prevăzute în contract.

Durata minimă: un an.
Durata maximă: în funcție de bunul finanțat.
Moneda: Lei sau Euro.
Dobânda: variabilă sau fixă.
Avans: în funcție de indicatorii financiari ai companiei și tipul bunului finanțat.
Asigurare pe perioada contractului: pentru toate bunurile finanțate.

Opțiuni pentru finalizarea unui contract:

  • la expirarea perioadei de finanțare.
  • anticipat, la solicitare sau că urmare a unei daune totale. Închiderea anticipată la cerere prin cesiune se poate realiza după cel puțin un an.
  • prelungire la cerere, cu acceptarea unor limite impuse de politica de finanțare a Raiffeisen Leasing.

Cum poți accesa produsul?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Te asteptăm în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank să vorbim 1:1 despre planurile tale. 

Criterii minime de eligibilitate

Companii cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro.

Documente necesare

Documente financiare
Documente juridice
Factură proformă

Nevoi de business

Creste-ți afacerea prin finanțare eficientă!

Dacă ai o afacere în dezvoltare, Raiffeisen Leasing îți oferă soluții foarte avantajoase de leasing financiar, prin care poți achiziționa ușor și rapid pentru firma ta autovehicule, echipamente, utilaje sau alte bunuri, cu plata în rate. Acordarea acestor produse se poate face într-o perioadă care se potrivește nevoilor tale de dezvoltare și se adresează atât societăților comerciale, cât și PFA-urilor sau celor care au o profesie liberală. La finalul contractului de leasing clientul IMM devine proprietarul bunurilor.

Beneficii pentru afacerea ta

Rate de leasing lunare/ trimestriale/ Îți permiți o bună gestionare a lichidităților societății pe baza graficului de rambursare, rata unui contract de leasing fiind plătită, de obicei, din veniturile generate de utilizarea bunului.
Negocierea condițiilor contractuale Îți poți exprima punctul de vedere în alegerea furnizorului și negocierea condițiilor de achiziționare, deși devii proprietarul bunului abia la expirarea contractului de leasing financiar.
Operativitate în achiziționare Achiziționezi simplu și rapid bunurile și echipamentele necesare afacerii tale.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Asistență

Prin Raiffeisen Leasing îți acordăm suport în rezolvarea diverselor situații care pot apărea pe toată durata derulării unui contract de leasing: pierderea sau deteriorarea talonului, a plăcuțelor de înmatriculare, omologări artizanale, etc.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale, îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.