Skip to main content
Noul Raiffeisen online

Internet banking Noul Raiffeisen Online IMM

Cu noul Raiffeisen Online IMM ești la curent cu toate informațiile despre conturile firmei tale și poți efectua o gamă variată de operațiuni bancare. De ce să nu faci asta oricând dorești și în siguranță?

Operațiuni bancare mai ușoare cu noul Raiffeisen Online IMM!

Cu noul Raiffeisen Online IMM este și mai simplu să ai acces la informații despre conturile tale și să efectuezi toate operațiunile bancare. Noul serviciu este disponibil pentru clienții Raiffeisen cu utilizator unic sau utilizatori multipli.

Loghează-te in Noul Raiffeisen Online IMM aici .

Cum poți achiziționa serviciul?

Vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi consiliat de specialiștii noștri. Sau aplică chiar astăzi online și te vom suna în cel mai scurt timp! 

Ghid de utilizare
Termeni și condiții

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro, clienți fără cifra de afaceri și entități fără personalitate juridică. 

Avantaje pentru afacerea ta

Deschizi depozit în lei din aplicație Direct din Smart Business poți să completezi și semnezi electronic formularul de constituire depozit și beneficiezi de cea mai bună ofertă din partea noastră.
Formular unic de plată Efectuezi plăți printr-un formular unic de plata, astfel încât știi că operațiunile tale bancare sunt sigure și rapide.
Plăți salarii Poți încărca un fișier de salarii și să îl autorizezi rapid.
Deschizi un cont curent din aplicație Ai opțiunea de a deschide un nou cont curent standard, în valuta selectată, precum și conturi de Grant, exclusiv în lei.
Număr dedicat servicii electronice Dacă ai nevoie de asistență pentru noul Raiffeisen Online IMM sau noua aplicație de mobile banking Raiffeisen Smart Business, poți apela numărul de telefon 021 3029141, dedicat clienților IMM. Apelul tău va fi preluat cu prioritate!

Totul despre noul Raiffeisen Online IMM

Descriere

Serviciu de internet banking cu acces securizat, non-stop, din țară sau din străinătate.

Plăti Instant

Câștigă timp valoros pentru afacerea ta și transferă bani eficient în mai puțin de 10 secunde, 24/7, chiar și în weekend sau de sărbători. Serviciul se aplică pentru plățile interbancare mai mici de 50.000 lei, efectuate către băncile participante la sistemul de Plăti Instant.

Operațiuni efectuate prin internet banking

• Faci plăți mult mai ușor, printr-un formular unic de plată. 

• Vezi lista conturilor Raiffeisen Bank ale companiei tale. 

• Poți descărca extrasele de cont pentru toate conturile deschise. 

• Poți programa plăți (plăți facturi, plăți standard) și poți salva șabloane de plată. 

•Autorizare multiplă plăți – efectuezi și autorizezi mai multe plăti comerciale

• Îți poți modifica codul de utilizator folosit pentru autentificarea în aplicație. 

• Poți vizualiza rețeaua de bancomate, multifuncționale și agenții din proximitatea ta. 

• Poți personaliza modul de vizualizare a conturilor și listarea lor în funcție de preferințele tale. 

• Vizualizezi detaliile cardurilor de debit și de credit, precum: datele de identificare ale cardului, tipul cardului, datele de valabilitate, numele posesorului și contul la care este atașat cardul;

• Lichidezi depozitele deținute la Raiffeisen Bank;

• Poți transmite sugestii și idei constructive direct în aplicație, oricând ai timp să ne scrii.

Tutoriale

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Asistență

Dacă ai nevoie de asistență pentru Raiffeisen Smart Business poți apela numărul de telefon 021 3029141, dedicat clienților IMM. Apelul tău va fi preluat cu prioritate pentru asistență privind noile servicii.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu ține cunoștințele și experiență noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.