Skip to main content
Creditul BIO

Creditul BIO IMM

Sprijin pentru fermieri

Ne dorim să facem din agricultura sustenabilă o afacere accesibilă pentru fermierii români, astfel, venim în sprijinul tău cu Creditul BIO, un produs 100% Raiffeisen Bank, cu beneficii unice pentru tine.

Tot ce vrei să știi despre creditul BIO IMM:

Credit destinat fermierilor IMM ce activează în agricultura primară cu suprafețe reduse, certificate sau aflate în curs de conversie ecologică. Limita minimă de teren agricol necesară este de 80ha.

Cum beneficiezi de finanțare

Finanțarea se oferă pentru culturile agricole, precum cea de porumb, grâu, orz, ovăz, soia.
Cheltuielile eligibile sunt cele direct legate de culturile organice certificate: înființare, îngrășăminte, irigații, întreținere, recoltare, personal (inclusiv salarii), asigurare și certificare.

Ce e bine să știi

Finanțarea culturilor certificate se va acorda diferit față de cea a culturilor convenționale.
Finanțarea nu se acordă pentru datorii la stat, plăți arendă, motorină sau piese de schimb.
Suplimentar, pentru acordarea finanțării se solicită: certificarea pentru producție ecologică sau pentru suprafețe aflate în conversie ecologică (document obligatoriu la utilizare), alături de dovada înregistrării la APIA pentru primirea subvenției specifice.

Cum poți obține finanțare?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat de acest produs, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank, unde vei fi consiliat de specialiștii noștri. Aplică chiar astăzi și poți obține soluțiile de finanțare de care ai nevoie pentru a îți transforma afacerea într-o poveste de succes! 

Criterii de eligibilitate

Companii cu cifră de afaceri până la 5 milioane Euro și minim un an financiar încheiat.

Beneficii pentru afacerea ta

Poți accesa o sumă majorată

de la 700 EUR/ha la 950EUR/ha

Dobândă avantajoasă

1% reducere față de dobânda standard

Extra reducere la dobândă

dacă lucrezi deja cu unul dintre partenerii Raiffeisen în domeniul agriculturii: Raiffeisen Agro România https://raiffeisen-agro.ro/

3 luni gratuite

la pachetul tău de cont curent, disponibil pentru clienții noi

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Posibilități multiple de garantare

Dacă nu dispui de garanții materiale, poți beneficia de posibilitatea de a accesa garanții suplimentare prin parteneriate cu instituții de garantare naționale și internaționale.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.