Skip to main content
Plati programate

Plăți programate

Simplifică-ți operațiunile bancare recurente cu metodele de plată programată Fix Pay și Debit Direct de la Raiffeisen Bank!

Totul despre plățile programate:

Serviciu de plăți planificate ce oferă posibilitatea automatizării plăților de facturi direct din conturile companiei tale către diverși furnizori, cum ar fi: companiile din domeniul asigurărilor, furnizorii de utilități (telefonie fixă sau mobilă, energie electrică, apa, gaze, etc), plata fiind inițiată de furnizorii beneficiari.

Beneficiari: persoane juridice.

Data expirării/ rezilierii serviciului: este stabilita de client.

Data primului transfer: este stabilită de client și evidențiată în rapoartele extrasului de cont.

Suma transferată: este conformă facturilor lunare și evidențiată în rapoartele extrasului de cont.

Perioada: este conformă contractelor cu furnizorii.

Valuta: Lei.

Faci multe plăți cu mai puține griji!

Dacă dorești să faci multe plăți cu mai puține griji, Raiffeisen Bank îți pune la dispoziție două metode de plată programată: Fix Pay și Debit direct. Cu Fix Pay, poți instrui banca să efectueze plăți periodice, cum ar fi salarii, indemnizații sau dividende, către același beneficiar, oferindu-ți certitudinea și simplificarea operațiunilor bancare recurente. Prin serviciul Debit direct, poți plăti facturile lunare de utilități direct din contul firmei tale.

Cum poți achiziționa serviciul?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești client Raiffeisen Bank, poți achiziționa serviciile de Plăți programate prin intermediul aplicației de internet banking Raiffeisen Online, pe care o poți utiliza de pe calculator, smartphone și/ sau tableta. În cazul în care nu ai activat serviciul de internet banking Raiffeisen Online, te așteptăm în cea mai apropiată agenție pentru a semna contractul de activare a acestuia.

Criterii de elegibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro.

Avantaje pentru afacerea ta

Automatizarea plăților Poți efectua cu ușurință un număr semnificativ de plăți, fără a mai fi necesară completarea a câte unui ordin de plată pentru fiecare operațiune. Prin automatizarea procesului de plăți oferit de cele două servicii eviți aglomerația de la ghișeele băncii și îți eficientizezi fluxul de lucru.
Control total al plăților Ai opțiunea de a aproba individual fiecare plată care depășește suma stabilită de tine pentru serviciul de debitare directă.
Plăți recurente la timp Efectuezi la termen toate plățile recurente și totodată, elimini toate riscurile care decurg din depășirea termenelor stabilite.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Servicii integrate

Ai posibilitatea utilizării serviciului de plăți FixPay în Lei sau Euro pentru subscrieri către Fondul Deschis de Investiții Raiffeisen Europlus, parte a portofoliului de produse Raiffeisen Asset Management.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.